Shop

Let op: Diepvries bestellingen niet meer mogelijk vanaf dinsdag 13 September 16:00

De online dierenarts

De dierenarts is nooit zo gemakkelijk geweest

Gezondheid & Wellness

Dieet & Voeding

Gedrag

Algemene vragen

Onze dierenartsen zijn er voor jou

We willen het allerbeste voor onze huisdieren. Als er iets mis is, wil je dan ook zo snel mogelijk deskundig advies. Bij Cooper Pet Care krijg je meteen een deskundige dierenarts aan de lijn, óók buiten kantooruren. Simpel, snel én online.

Huisdierenzorg

Je hond of kat is aan het braken? Onze gediplomeerde dierenartsen kijken graag met je mee als je je zorgen maakt over je huisdier.

Gedrag

Je kat plast ineens naast de kattenbak of je hond blaft ineens wel héél veel. Onze experts helpen je om hun gedrag te begrijpen.

Voeding

Het ene voer is het andere niet. We adviseren je graag over de beste voeding voor jouw ras of huisdier.

Hoe maak ik een afspraak?

1. Account aanmaken

Om een online afspraak met een dierenarts te maken, moet je eerst een account aanmaken. Dit kan makkelijk via Facebook, Google of e-mail. Als je je aanmeldt met je e-mailadres, ontvang je daarna een link om je te kunnen inloggen. Mail niet ontvangen? Check dan even je spamfolder.

2. Online afspraak maken

Klik bovenaan het scherm op ‘afspraken’. Kies het tijdstip dat jou het beste uitkomt en vul de informatie in over je huisdier. Je bent nu klaar om op “boek afspraak” te klikken. Controleer je afspraak om jouw consult in te plannen! Tot slot krijg je een bevestigingsmail met daarin de gegevens van jouw consult.

3. Na het gesprek

Na je gesprek gaat de dierenarts aan de slag om alle notities van het gesprek op te schrijven. In je account je later het gespreksverslag van de dierenarts vinden. Zo heb je altijd het advies voor jouw huisdier bij de hand, mocht je dit willen teruglezen of downloaden.

 

Veelgestelde vragen

Cooper Pet Care is de toonaangevende online veterinaire provider in Nederland, die jou in staat stelt om 1-op-1 consulten met gecertificeerde dierenartsen te boeken, heerlijk makkelijk vanuit huis. Zo heb jij de dierenarts in je broekzak zitten – altijd, overal.
Cooper Pet Care is er altijd voor je wanneer jij advies nodig hebt van een dierenarts. Of dat nou puur om informatie gaat of wanneer je graag gerustgesteld wilt worden, de onderwerpen zijn eindeloos. Je kunt ons advies vragen over alles van medische problemen tot aan voeding, gedrag, preventieve zorg en nog veel meer!
Hoewel we geen medicatie kunnen voorschrijven door de huidige Nederlandse wet- en regelgeving, kunnen we wel vragen beantwoorden, professioneel advies geven en ook medicijnen aanbevelen die jij zelf kunt kopen.
Zodra je je consult hebt geboekt, kun je met iDEAL, je bankpas, Google Pay of Apple Pay betalen. Wel zo makkelijk!
Al onze dierenartsen zijn volledig gecertificeerd en gaan door een strenge achtergrond check, zo weten we zeker dat we de beste zorg voor jouw huisdier bieden. Daarnaast hebben al onze dierenartsen meerdere jaren ervaring in een dierenartsenpraktijk, velen werken vaak ook als een fysieke dierenarts naast hun baan bij Cooper Pet Care.
Schrijf een review