Skip to content
Blue 1

De tip om vermissing van jouw hond of kat te voorkomen

Een toeterende auto, de buurman die de achterdeur van zijn bestelbus hard dicht slaat of het plotselinge geblaf van een hond iets verderop in de straat. Een onverwacht geluid kan er zomaar voor zorgen dat jouw hond of kat schrikt, besluit om het op een rennen te zetten en uit het zicht verdwijnt. Een situatie waar je liever niet over nadenkt, maar waarvan het wel heel slim is wanneer je dit wél doet. Tenslotte wil je te allen tijde alleen het allerbeste voor jouw trouwe viervoeter, toch?

Comfort en veiligheid voor jouw hond en/of kat

Dit is precies wat Pleun Mikkers dacht toen zij Frits, haar langharige teckel, aanschafte om samen de wereld te ontdekken. Comfort en veiligheid voor Frits is waar het bij Pleun om draait en sinds wandelen één van de grootste, gezamenlijke hobby’s is van dit vrolijke duo, besloot ze op zoek te gaan naar een veilige, comfortabele en toch ook leuk uitziende halsband. Echter bleek deze zoektocht lastiger dan gedacht en zo ontstond Charlie & Cooper.

Gepersonaliseerde halsbanden. Hoe werkt dat dan? 

Iedere Charlie & Cooper halsband die te vinden is in de webshop is te personaliseren met de naam van jouw lieveling en/of het telefoonnummer waar jij op te bereiken bent. De gewenste gegevens worden vervolgens geborduurd op de uitgekozen halsband en zo is jouw hond of kat voorzien van een stijlvolle, comfortabele halsband voor in iedere situatie en na iedere ontsnapping: met slechts één telefoontje is jouw huisdier zo weer thuis! 

Maak nu , met korting , je eigen persoonlijk band op huisdieren.nl de halsbanden zijn geschikt voor hond, kat en konijn klik hier!

Reacties

Comments are closed for this article!

Aanbevolen voor jou

De waardering van www.huisdieren.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 262 reviews.
2928