Shop

Let op: Diepvries bestellingen niet meer mogelijk vanaf dinsdag 13 September 16:00

Nieuw voor jouw viervoeter: Edgard & Cooper

Bij huisdieren.nl streven we naar een optimaal leven voor jouw huisdier. Voeding is daar een belangrijk onderdeel van. Vandaar dat wij zorgvuldig selecteren wat wij verkopen in onze shop.

Of je nu voor vers, natvoer of brok gaat de kwaliteit van de ingredienten moet goed zijn. Nieuw in ons assortiment is de voeding voor hond en kat van Edgard & Cooper. Een merk ontstaan uit liefde voor huisdieren. Vrijwel alle hondenvoeding wordt gemaakt met vleesmeel als dierlijke eiwitbron. Edgard & Cooper hebben ervoor gekozen om uitsluitend echt vers vlees te gebruiken in plaats van vleesmeel. Op die manier blijft de eiwitkwaliteit precies zoals die moet zijn. Het is tot nu toe het enige bedrijf in de wereld dat 100% vleesmeelvrij is, en dat blijft zo. De overige ingrediënten komen rechtstreeks uit de natuur. Vervolgens wordt het op lage temperatuur gegaard zodat de voedingstoffen niet verloren gaan door extreme verhitting. Edgard & Cooper werkt samen met de dierenartsen en voedingsspecialisten van universiteiten. Op die manier hebben ze van al die lekkere ingrediënten, gezonde en evenwichtige honden en kattenvoeding gemaakt. Ander pluspunt is dat de zakken volledig afbreekbaar zijn doordat ze zijn gemaakt van papier en zetmeel. Tot slot doneert Edgard & Cooper ook nog eens 1% van de omzet aan goede dieren doelen.”

In onze shop verkopen wij het hele assortiment voor hond en kat van natvoer tot brokken , proteïne-repen , snacks en de nieuwe lijn dental-sticks voor honden.

Aanbevolen voor jou

Schrijf een review