Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

EYENIMAL

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Selecteer merk
Prijs
Leeftijd
Smaak
15% korting

Eyenimal pet vision live hd camera

Oorspronkelijke prijs was: €107,95.Huidige prijs is: €91,75.
Waardering 4.00 uit 5
8% korting

Eyenimal filters voor bloom en smart bloom drinkfontein

Oorspronkelijke prijs was: €21,25.Huidige prijs is: €19,65.
Waardering 0 uit 5
4% korting

Canicalm control

Oorspronkelijke prijs was: €19,95.Huidige prijs is: €19,15.
Waardering 0 uit 5
8% korting

Eyenimal automatische laser

Oorspronkelijke prijs was: €27,25.Huidige prijs is: €24,95.
Waardering 0 uit 5

Eyenimal

Als hondeneigenaar of katteneigenaar wil je natuurlijk altijd het beste voor jouw huisdier. Het is daarom belangrijk dat je de juiste accessoires koopt om ervoor te zorgen dat jouw huisdier zich comfortabel voelt en gezond blijft. Een merk dat hier perfect op inspeelt is Eyenimal, en bij Huisdieren.nl kun je deze accessoires gemakkelijk bestellen.

Eyenimal – de perfecte accessoires voor jouw huisdier

Eyenimal heeft verschillende producten ontworpen die speciaal zijn ontwikkeld voor honden en katten. Zo biedt Eyenimal onder andere een pet vision hd camera aan waarmee jij altijd kunt zien wat jouw huisdier doet, zelfs als je niet thuis bent! Deze camera kan eenvoudig op de halsband van je huisdier worden bevestigd en stuurt livebeelden naar jouw smartphone. Zo weet je precies waar jouw huisdier uithangt en wat hij of zij aan het doen is.
Naast de pet vision hd camera biedt Eyenimal ook een drinkfontein aan die ervoor zorgt dat jouw huisdier voldoende water binnen krijgt. Deze fontein heeft een stijlvol design en filtert het water continu, waardoor het water schoon blijft en geen vervelende geuren afgeeft.
Voor speelse katten heeft Eyenimal ook een automatische laser ontworpen. De laser beweegt automatisch door de ruimte, waardoor jouw kat urenlang kan spelen zonder dat jij hiervoor continu in actie hoeft te komen.
Alle producten van Eyenimal zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn speciaal ontworpen voor honden en katten. Daarnaast zijn de producten veilig en eenvoudig in gebruik.

Waarom Eyenimal producten bij Huisdieren.nl bestellen?

Bij Huisdieren.nl kun je profiteren van gratis verzending vanaf 49 euro. Daarnaast biedt Huisdieren.nl een uitstekende klantenservice die altijd voor jou klaarstaat om jouw vragen te beantwoorden of je te helpen bij het plaatsen van een bestelling.

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Smaak
Leeftijd
Prijs