Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

CHARLIE & JONES

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Selecteer merk
Prijs
Leeftijd
Smaak

Charlie & jones halsband met naam

34,95
Waardering 0 uit 5

Charlie & jones tuigje met naam

44,95
Waardering 0 uit 5

Charlie & jones riem met naam

34,95
Waardering 0 uit 5

Charlie & jones bandana met naam

29,95
Waardering 0 uit 5

Charlie & jones handdoek met naam

29,95
Waardering 0 uit 5

Charlie & Jones

Als hondenliefhebber wil je natuurlijk alleen het beste voor jouw trouwe viervoeter. Het liefst zoek je daarvoor producten van hoogwaardige kwaliteit, die ook nog eens betaalbaar zijn. Gelukkig is er Charlie & Jones, een merk dat zich richt op de behoeften van honden en hun baasjes. En wist je dat je dit merk kunt vinden op Huisdieren.nl?

Wie is Charlie & Jones?

Charlie & Jones is een prachtig merk met het aterlier in Amsterdam gevestigd, Alle producten zijn handgemaakt waardoor de kwaliteit fantastisch is. Alle materialen komen uit Europa waardoor ze controle houden op het materiaal.

Assortiment Charlie & Jones

Charlie & Jones maken handgemaakte persoonlijke producten voor jouw hond of kat. Denk hierbij aan een gepersonaliseerde halsband, riemen of zelfs handdoeken of een bandana, Zo steelt jouw hond of kat overal de show!

Waarom Charlie & Jones kopen bij Huisdieren.nl?

Als dierenliefhebber wil je natuurlijk alleen het beste voor jouw trouwe viervoeter. Daarom is het fijn om te weten dat je bij Huisdieren.nl terechtkunt voor producten van Charlie & Jones. Het assortiment is hier zeer uitgebreid en wordt regelmatig vernieuwd, zodat je altijd de nieuwste producten kunt vinden.
Daarnaast biedt Huisdieren.nl gratis verzending aan vanaf 49 euro, wat ervoor zorgt dat bestellen nog aantrekkelijker wordt. Ook kun je rekenen op een snelle levering en goede service.

Schrijf een review
Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Smaak
Leeftijd
Prijs