Shop

Let op: Diepvries bestellingen niet meer mogelijk vanaf dinsdag 13 September 16:00

Verzorging

Voeding
Snacks
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Prijs
Merk
Selecteer merk
Leeftijd
Smaak

Imac kattenbak easy cat 2nd life groen

24,75
Waardering 0 uit 5

Imac kattenbak easy cat 2nd life lichtgrijs

24,75
Waardering 0 uit 5

Imac kattenbak zuma met schuiflade groen

47,49
Waardering 0 uit 5
6% Korting

Easypets premium clean white bentonite kattenbakvulling

15,00
Waardering 0 uit 5
26% Korting

Imac kattenbak my cat 2nd life blauw

12,65
Waardering 0 uit 5

Trixie kattenbak delio grijs / wit

16,99
Waardering 0 uit 5

Trixie kattenbak vico met print groen / wit

24,99
Waardering 0 uit 5

Trixie kattenbak vico limoen / wit

16,99
Waardering 0 uit 5

Trixie kattenbak vico bes paars / wit

16,99
Waardering 0 uit 5

Trixie kattenbak vico roze / wit

16,99
Waardering 0 uit 5

Trixie kattenbak classic antraciet / wit

8,99
Waardering 0 uit 5

Beaphar combotec kat

15,25
Waardering 0 uit 5

Imac easy cat kattenbakfilter

5,99
Waardering 0 uit 5
25% Korting

Imac kattenbakzak dixie voor kattenbak 54x42x25 cm

6,75
Waardering 0 uit 5

Kattenverzorging

Ben je de trotse eigenaar van een kat? Dan ben je je waarschijnlijk bewust van de verantwoordelijkheden die daarmee gepaard gaan. Katten kunnen heel zelfstandige wezens zijn, maar ze hebben toch de juiste zorg en aandacht van hun baasjes nodig. Bij Huisdieren.nl bieden we alle producten die je nodig hebt voor de gezondheid en het geluk van je kat. Van voer tot speeltjes, we hebben alles wat je katachtige vriend nodig heeft!

Voeding en dranken

Een gezonde voeding is essentieel voor katten van alle leeftijden. Bij Huisdieren.nl bieden we een ruim assortiment droog- en natvoer voor katten van bekende merken als Royal Canin, Whiskas en Felix. We hebben ook speciale diëten voor katten met allergieën of gevoelige magen. Naast voer is het belangrijk dat je kat altijd toegang heeft tot vers water – vergeet niet om elke dag hun waterbak te vullen!

Kattenbakken

Elke kat heeft een kattenbak nodig, zodat ze in alle rust en privacy hun behoefte kunnen doen. Bij Huisdieren.nl bieden we een verscheidenheid aan kattenbakken in verschillende maten en vormen – perfect voor elk huis! We hebben ook kattenbakken, schepjes, voeringen en andere accessoires om het opruimen na je huisdier gemakkelijker te maken dan ooit tevoren.

Krabpalen

Katten krabben graag aan dingen – dat houdt hun klauwen gezond en sterk! Daarom is het belangrijk om te investeren in een goede krabpaal of boom voor je katachtige vriend. Onze selectie omvat palen van sisaltouw of tapijtstof, maar ook bomen met meerdere niveaus en ingebouwde bedden of platforms om op te loungen.

Speelgoed en Accessoires

Speeltijd is ook een belangrijk onderdeel van het leven van elke kat! Bij Huisdieren hebben we veel interactief speelgoed, zoals ballen met belletjes erin, verenstokjes en laserpointers – perfect om je kat te vermaken tijdens die lange zomerdagen binnenshuis! We hebben ook verzorgingsproducten zoals borstels, kammen en nagelknippers, zodat je je huisdier er altijd op zijn best uit kunt laten zien.

Het verzorgen van een kat is een plezierige ervaring die vele beloningen met zich meebrengt – zoals kijken hoe ze in huis spelen of ‘s nachts bij je in bed kruipen! Met onze ruime keuze aan producten hier bij Huisdieren.nl , kun je ze alles geven wat ze nodig hebben voor een gelukkig leven gevuld met veel liefde!

Schrijf een review
Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Smaak
Leeftijd
Prijs