Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

BACK-2-NATURE

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Selecteer merk
Prijs
Leeftijd
Smaak
Tot 37% korting

Back-2-nature bodembedekking gerecycled

Vanaf 7,40
Waardering 4.96 uit 5

Back-2-Nature

Als liefdevolle eigenaar van een knaagdier wil je natuurlijk alleen het beste voor je kleine vriend. Je wilt dat hij gelukkig en gezond is, en dat hij in een schone omgeving kan leven. Bij Huisdieren.nl begrijpen we dat als geen ander, en daarom bieden wij Back-2-Nature aan: de perfecte oplossing voor een schoon hok én een gelukkig huisdier.

Wat is Back-2-Nature?

Back-2-Nature is een merk dat zich richt op milieuvriendelijke en duurzame producten voor huisdieren. Het paradepaardje van dit merk is de natuurlijke bodembedekking die speciaal ontwikkeld is voor knaagdieren zoals hamsters, cavia’s en konijnen. Deze bodembedekking bestaat uit 99% gerecycled papier en is vrij van toevoegingen zoals kleurstoffen of parfums.

Waarom kiezen voor Back-2-Nature?

Er zijn verschillende redenen waarom Back-2-Nature de ideale keuze is voor jouw huisdier:
1. Milieuverantwoord
Back-2-Nature maakt gebruik van gerecycled papier, waardoor er minder bomen gekapt hoeven te worden. Daarnaast wordt er minder afval geproduceerd doordat de bodembedekking biologisch afbreekbaar is.
2. Gezond
De bodembedekking van Back-2-Nature bevat geen toevoegingen die schadelijk kunnen zijn voor je huisdier of het milieu, zoals kleurstoffen of parfums. Bovendien is de bodembedekking stofvrij, wat zorgt voor een gezonde leefomgeving voor je huisdier én jou.
3. Hygiënisch
De bodembedekking van Back-2-Nature heeft een hoog absorptievermogen en neutraliseert geurtjes, waardoor het hok van je huisdier langer fris blijft. Daarnaast is de bodembedekking eenvoudig te verschonen, wat zorgt voor minder werk en meer plezier met je huisdier.
4. Comfortabel
Back-2-Nature biedt een zachte en comfortabele ondergrond voor je huisdier om op te spelen en te rusten. Het papier is bovendien niet scherp, waardoor het geen irritatie aan de pootjes of vacht veroorzaakt.

Waarom kopen bij Huisdieren.nl?

Bij Huisdieren.nl kun je altijd rekenen op kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. Back-2-Nature is daar geen uitzondering op: wij bieden deze milieuvriendelijke bodembedekking aan tegen aantrekkelijke tarieven én met gratis verzending vanaf 49 euro. Bovendien staat ons team van experts altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en advies te geven over de perfecte producten voor jouw huisdier.

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Smaak
Leeftijd
Prijs