Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

BAYER

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Selecteer merk
Prijs
Leeftijd
Smaak

Seresto teken- en vlooienband kat

Vanaf 39,05
Waardering 0 uit 5
Tot 21% korting

Bayer dronspot kat spot on

Vanaf 21,25
Waardering 0 uit 5
Tot 3% korting

Seresto teken- en vlooienband hond

Vanaf 39,05
Waardering 5.00 uit 5
Tot 18% korting

Bayer advantix spot on

Vanaf 26,35
Waardering 0 uit 5
Tot 21% korting

Bayer drontal tasty ontworming hond

Vanaf 30,13
Waardering 0 uit 5
Tot 24% korting

Bayer advantage kat

Vanaf 19,38
Waardering 0 uit 5
21% korting

Bayer drontal ontworming pup

Oorspronkelijke prijs was: €29,75.Huidige prijs is: €23,44.
Waardering 0 uit 5
Uitverkocht

Bayer drontal ontworming kat

17,50
Waardering 0 uit 5

Elanco advantix spot on

45,15
Waardering 0 uit 5

Bayer

Als huisdiereigenaar wil je natuurlijk alleen het beste voor je harige vriendje. Je wilt ervoor zorgen dat ze gezond zijn en gelukkig blijven. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor de juiste producten die bijdragen aan hun welzijn. Bayer is een merk dat zich richt op het produceren van hoogwaardige diergeneeskundige producten en biedt de beste keuze voor jouw huisdier. In dit artikel lees je meer over wat Bayer precies doet, waarom het zo’n goede keuze is en waarom je dit merk moet kopen bij Huisdieren.nl.

Wat doet Bayer eigenlijk?

Bayer is een wereldwijde onderneming die zich bezighoudt met wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling en productie van diergeneeskundige producten. Het bedrijf heeft meer dan 60 jaar ervaring in deze branche en heeft daarmee veel kennis opgedaan over de behoeften van huisdieren.
Bayer heeft een breed scala aan producten ontwikkeld, zoals voedingssupplementen, vlooien- en tekenmiddelen, wormmiddelen en medicijnen tegen allerlei ziektes. Al deze producten zijn gemaakt met het oog op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van jouw huisdier.

Waarom Bayer zo’n goede keuze is

Er zijn verschillende redenen waarom Bayer een goede keuze is als het gaat om producten voor jouw huisdier. Allereerst hecht dit bedrijf veel waarde aan wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling. Hierdoor zijn de producten van Bayer van hoge kwaliteit en effectief in het bestrijden van ziektes en aandoeningen bij huisdieren.
Daarnaast is het bedrijf zeer betrouwbaar. Bayer heeft een goede reputatie opgebouwd door jarenlange ervaring in deze branche. Het merk wordt vertrouwd door dierenartsen en huisdiereigenaren over de hele wereld.
Bayer biedt ook veel keuzes aan voor verschillende soorten huisdieren. Van honden tot katten, ze hebben allemaal hun eigen specifieke behoeften. Bayer heeft daarom producten ontwikkeld die precies voldoen aan de behoeften van elk type dier.

Waarom je Bayer moet kopen bij Huisdieren.nl

Als je op zoek bent naar hoogwaardige producten voor jouw huisdier, dan is Huisdieren.nl een uitstekende keuze. Deze website biedt een breed scala aan producten van verschillende merken, waaronder Bayer.
Huisdieren.nl biedt gratis verzending voor bestellingen vanaf €49,-, wat betekent dat je niet hoeft te betalen voor extra kosten als jouw bestelling dit bedrag overschrijdt. Daarnaast is het gemakkelijk om online te bestellen en kun je altijd rekenen op snelle levering.
Tot slot heeft Huisdieren.nl een uitstekende klantenservice die altijd bereid is om te helpen met eventuele vragen of problemen die je hebt met jouw bestelling. Dit alles maakt Huisdieren.nl de ideale plek om jouw favoriete Bayer-product te bestellen voor jouw huisdier.

Schrijf een review
Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Smaak
Leeftijd
Prijs