Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

BREEDERCELECT

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Selecteer merk
Prijs
Leeftijd
Smaak
Tot 33% korting

Breedercelect gerecycled

Vanaf 10,95
Waardering 0 uit 5

Breedercelect

Als katteneigenaar weet je als geen ander hoe belangrijk het is om een goede kattenbakvulling te hebben. Het moet niet alleen zorgen voor een frisse geur in huis, maar ook comfortabel zijn voor je kat. Breedercelect is een merk dat hier perfect op inspeelt en daarom vertellen wij je graag meer over hun producten.

Wat is Breedercelect?

Breedercelect is een merk dat gespecialiseerd is in kattenbakvullingen. Ze bieden verschillende soorten aan die allemaal ecologisch verantwoord zijn. De kattenbakvullingen worden gemaakt van plantaardige vezels en zijn biologisch afbreekbaar. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de impact op het milieu.

Welke soorten Breedercelect zijn er?

Breedercelect biedt verschillende soorten kattenbakvullingen aan, waaronder:
– Classic: Dit is de originele variant van Breedercelect. Het bevat geen toegevoegde geuren en zorgt voor een natuurlijke geurbeheersing.
– Plus: Deze variant heeft dezelfde eigenschappen als de Classic, maar bevat ook nog eens extra absorptievermogen.
– Lavender: Zoals de naam al doet vermoeden, heeft deze variant een lavendelgeur die helpt bij het neutraliseren van nare luchtjes.
– Pine: Deze variant bevat dennenhoutkorrels en heeft daardoor een natuurlijke dennen geur. Het heeft ook nog eens een sterke absorptiekracht.
– Paper: Dit is de meest milieuvriendelijke variant van Breedercelect. Het is gemaakt van gerecycled papier en heeft een hoge absorptiekracht.

Waarom kiezen voor Breedercelect?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Breedercelect als jouw kattenbakvulling. Ten eerste zijn alle producten ecologisch verantwoord en biologisch afbreekbaar. Hierdoor draag je bij aan een beter milieu. Daarnaast zijn de kattenbakvullingen stuk voor stuk van hoge kwaliteit, waardoor je kat optimaal comfort ervaart tijdens het gebruik van de bak.
Ook is het fijn dat er zoveel verschillende soorten beschikbaar zijn, waardoor je kunt kiezen wat het beste past bij jouw situatie en wensen. Of je nu gaat voor een neutrale geur of juist iets meer geurbeheersing wilt, er is altijd wel een geschikte variant te vinden.

Breedercelect bestellen op Huisdieren.nl

Je kunt Breedercelect gemakkelijk bestellen op Huisdieren.nl. Niet alleen hebben wij een ruim aanbod aan producten, maar we bieden ook nog eens gratis verzending aan bij bestellingen boven de €49,-. Zo hoef jij niet meer sjouwen met zware zakken en bespaar je ook nog eens op verzendkosten.

Schrijf een review
Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Smaak
Leeftijd
Prijs