Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

HOLT GAMES

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Selecteer merk
Prijs
Leeftijd
Smaak
18% korting

Holt games bot activiteitenspel hout

Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €32,72.
Waardering 0 uit 5
18% korting

Holt games hop activiteitenspel hout

Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €32,71.
Waardering 0 uit 5
18% korting

Holt games holt activiteitenspel hout

Oorspronkelijke prijs was: €34,95.Huidige prijs is: €28,62.
Waardering 0 uit 5

Holt Games

Als hondeneigenaar wil je natuurlijk het beste voor jouw viervoeter. Je wilt hem of haar de juiste voeding geven, genoeg beweging bieden en vooral veel liefde geven. Maar wist je dat er ook speciale activiteitenspellen zijn om jouw hond bezig te houden? Holt Games is een merk dat zich hierin specialiseert. Op Huisdieren.nl kun je diverse spellen van Holt Games vinden die perfect geschikt zijn voor jouw hond.

Holt Games: Activiteitenspellen voor jouw huisdier

Holt Games is een Nederlands merk dat zich richt op het ontwikkelen van activiteitenspellen voor honden. Ze geloven dat elke hond dagelijks voldoende mentale uitdaging nodig heeft, naast de fysieke beweging die ze al krijgen. Met deze spellen worden de zintuigen van jouw hond geprikkeld en worden ze gestimuleerd om na te denken en te spelen.

Wat voor spellen heeft Holt Games?

Holt Games heeft verschillende soorten spellen in hun assortiment die geschikt zijn voor verschillende typen honden. Zo hebben ze puzzelspellen waarbij jouw hond moet zoeken naar voedsel of speeltjes, maar ook interactieve spellen waarbij jij als baasje samenwerkt met jouw hond om een doel te bereiken. Daarnaast hebben ze ook nog andere speeltjes zoals frisbees en balwerpers.

Waarom kiezen voor Holt Games bij Huisdieren.nl?

Huisdieren.nl biedt verschillende voordelen als je kiest voor Holt Games. Allereerst bieden ze gratis verzending vanaf 49 euro, dus als je meerdere spellen of speeltjes wilt bestellen dan bespaar je al snel op de verzendkosten. Daarnaast heeft Huisdieren.nl een breed assortiment aan Holt Games spellen en kun je deze gemakkelijk online bestellen.
Bovendien heeft Huisdieren.nl een uitstekende klantenservice die jou graag helpt bij het maken van de juiste keuze. Als je vragen hebt over welk spel geschikt is voor jouw hond, dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice.

Schrijf een review
Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Smaak
Leeftijd
Prijs