Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

Dé zorgverzekering voor je beste vriend

Figo, de nr. 1 huisdieren verzekering wereldwijd

Gezelligheid, troost en vrolijkheid, je huisdier geeft je zoveel mooie momenten. Maar huisdieren kunnen ook ziek worden of een ongeluk krijgen. Op dat moment is het fijn om te weten dat ze goed verzekerd zijn. Zodat je ze de medische zorg kan geven die ze verdienen.

Figo is zo’n zorgverzekering. Opgericht door dierenliefhebbers, voor dierenliefhebbers zoals jij. Omdat ze voor hun huisdier geen zorgverzekering konden vinden die helemaal bij hen paste.

•  Eén pakket met zeer uitgebreide dekking en flexibele premiestructuur
•  Inclusief jaarlijkse vergoeding voor preventieve zorg & SOS budget
•  Vergoeding tot 90% van je kosten voor de dierenarts
•  Jaarlijkse maximale vergoeding van €3000,-, €6000,- of onbeperkt
•  Alle leeftijden en rassen zijn welkom

José, Brielle - 03/06/2021
Lees verder
"Altijd goede ervaring Met Figo en deze verzekering heb ik al heel wat jaartjes maar bevalt goed. Declaren gaat erg makkelijk en de afhandeling gaat ook Toppie"
Pieter, Eindhoven - 21/05/2021
Lees verder
"Als er declaraties ingediend zijn krijg ik direct antwoord van de maatschappij, de verwerking van de ingediende declaraties gebeurt vrij snel en worden duidelijk behandeld en het betrokken uit te betalen bedrag wordt snel gerealiseerd."
Yvonne, Voorburg - 11/05/2021
Lees verder
"Sowieso vind ik het al geweldig dat Figo ook een verzekering voor konijnen heeft, de enige in Nederland! De verzekering is mij (helaas) al van pas gekomen, omdat een van mijn konijnen een alleseter is en daardoor snel verstopping krijgt. De declaraties worden altijd heel snel in behandeling genomen en betaald. Dik tevreden!"

Opgericht door dierenliefhebbers

 

Hond, kat, konijn of papegaai. Piepjong of stokoud en van ieder ras. Bij Figo kan je altijd terecht. Figo biedt één unieke verzekering. Het beste pakket, samengesteld op basis van onze expertise op het gebied van dierenzorg. Valt er dan niets te kiezen? Zeker wel! Je past de verzekering aan jouw eigen wensen aan. Want Figo maakt met een flexibele premie goede zorg voor elk baasje toegankelijk.

Figo heeft goede relaties met dierenartsen. Je kunt dan ook bij elke dierenarts terecht. En zorg houdt niet op bi de verzekering. De meeste Figo medewerkers hebben bij een dierenkliniek gewerkt en hebben veel contact met dierenwinkels en fokkers. Dus stel ons gerust al je vragen over de gezondheid van je huisdier.

Figo geeft advies en tips. Die ervoor zorgen dat jouw huisdier elke dag gezond, fit, blij én enthousiast is.

Honden verzekering

Katten verzekering

Konijnen verzekering

Papegaaien verzekering

De beste zorg, een dierenleven lang

Figo heeft één pakket met een zeer uitgebreide dekking voor je samengesteld. Geen moeilijke keuzes tussen vele pakketten. Simpel toch? Je kiest zelf je eigen risico, je maximale vergoeding en vergoedingspercentage. De rest regelen wij.
Schrijf een review