Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

ROAD REFRESHER

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Selecteer merk
Prijs
Leeftijd
Smaak

Road refresher drinkbak voor onderweg grijs

Vanaf 25,49
Waardering 0 uit 5
Tot 40% korting

Road refresher drinkbak voor onderweg blauw

Vanaf 15,35
Waardering 0 uit 5
12% korting

Road refresher drinkbak voor onderweg groen

Oorspronkelijke prijs was: €30,49.Huidige prijs is: €26,91.
Waardering 0 uit 5

Road Refresher

Als hondeneigenaar weet je hoe belangrijk het is om je viervoeter gehydrateerd te houden. Vooral tijdens lange wandelingen of autoritten kan het lastig zijn om je hond te voorzien van voldoende water. Gelukkig biedt Road Refresher dé oplossing: een drinkbak speciaal ontworpen voor onderweg.

Road Refresher: de perfecte drinkbak voor onderweg

De drinkbakken van Road Refresher zijn zo ontworpen dat ze voorkomen dat er water gemorst wordt tijdens het drinken. Dit komt door de unieke constructie van de bak, waarbij er een laagje water opgeslagen blijft in de buitenste ring. Hierdoor kan je hond alleen aan het water likken en niet vanuit de bak zelf drinken, waardoor morsen vrijwel onmogelijk wordt.
Bovendien zijn deze drinkbakken ook nog eens erg hygiënisch! De bak heeft namelijk een afsluitend mechanisme dat voorkomt dat vuil en insecten in het water terechtkomen. Zo blijft het water schoon en fris, wat beter is voor de gezondheid van je hond.

Waarom Road Refresher kopen bij Huisdieren.nl?

Als je op zoek bent naar een drinkbak voor onderweg, dan is Road Refresher dé perfecte keuze. Bij Huisdieren.nl vind je een ruim assortiment aan producten voor honden, waaronder natuurlijk ook de drinkbakken van Road Refresher. Bestel ze vandaag nog en geef jouw hond het gemak dat hij verdient!

Schrijf een review
Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Smaak
Leeftijd
Prijs