Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

WHIMZEES

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Selecteer merk
Prijs
Leeftijd
Smaak
Tot 39% korting

Whimzees variety box

Vanaf 18,17
Waardering 0 uit 5
Tot 35% korting

Whimzees tandenborstel star bulk

Vanaf 50,99
Waardering 5.00 uit 5
Tot 52% korting

Whimzees stix

Vanaf 9,50
Waardering 4.50 uit 5
Tot 52% korting

Whimzees tandenborstel

Vanaf 9,50
Waardering 5.00 uit 5
42% korting

Whimzees oor

Oorspronkelijke prijs was: €52,95.Huidige prijs is: €30,95.
Waardering 0 uit 5
Tot 54% korting

Whimzees krokodil

Vanaf 9,25
Waardering 0 uit 5

Whimzees

Als hondenliefhebber weet je hoe belangrijk het is om je viervoeter gezond te houden. Naast de dagelijkse wandelingen en gezonde voeding zijn er nog andere manieren om de gezondheid van je hond te verbeteren. Een van die manieren is door middel van kauwsnacks. Deze snacks hebben niet alleen een positief effect op de tanden en het tandvlees van je hond, maar zorgen ook voor een bezigheid waardoor verveling wordt voorkomen. Whimzees kauwsnacks zijn hierbij een uitstekende keuze.

Whimzees kauwsnacks voor blije en gezonde honden

Whimzees kauwsnacks zijn 100% natuurlijk en worden gemaakt van plantaardige ingrediënten, zoals aardappelzetmeel en groenten. Ze zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Dit maakt Whimzees kauwsnacks niet alleen lekker, maar ook gezond. Daarnaast zijn de snacks zeer geschikt voor honden met een allergie of gevoelige maag.

De voordelen van Whimzees kauwsnacks voor je hond

Het dagelijks geven van Whimzees kauwsnacks aan je hond heeft verschillende voordelen. Allereerst helpt het kauwen op de snacks bij het reinigen van de tanden en het masseren van het tandvlees. Dit vermindert de opbouw van tandplak en tandsteen en zorgt voor een frisse adem. Daarnaast zorgt het kauwen op de snacks voor een betere spijsvertering en vermindert het de kans op overgewicht. Bovendien zijn de snacks laag in calorieën en vetarm.
Naast de gezondheidsvoordelen zijn Whimzees kauwsnacks ook gewoon heel erg lekker. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en formaten, waardoor er voor iedere hond wel een passende variant te vinden is. Zo zijn er snacks in de vorm van tandenborstels, krokodillen en zelfs egels. Het kauwen op de snacks zorgt bovendien voor een bezigheid, waardoor verveling wordt voorkomen.

Whimzees betellen op Huisdieren.nl

Ben je op zoek naar gezonde en lekkere kauwsnacks voor je hond? Dan zijn Whimzees kauwsnacks een uitstekende keuze. En waar kun je deze beter kopen dan bij Huisdieren.nl? Bij Huisdieren.nl vind je een ruim assortiment aan Whimzees kauwsnacks, waardoor er voor iedere hond wel een passende variant te vinden is. Bovendien zijn de prijzen bij Huisdieren.nl scherp en profiteer je van een snelle levering. Zo kan je hond snel genieten van zijn nieuwe favoriete snack.

Schrijf een review
Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Smaak
Leeftijd
Prijs