Shop

BLACK FRIDAY – 10% KORTING MET KORTINGSCODE: BLACKFRIDAY23

Spelen

Spelen
Merk
Selecteer merk
Prijs
Leeftijd
Smaak

Trixie krabpaal batres platina grijs

17,99
Waardering 0 uit 5

Kong kolibrie met catnip hervulbaar

6,35
Waardering 0 uit 5

Kong play spaces cloud turquoise

15,79
Waardering 0 uit 5
16% korting

Trixie krabmand karton catnip turquoise

10,95
Waardering 0 uit 5
27% korting

Kong connects magnicat

6,06
Waardering 0 uit 5

Croci euphoria matatabi stammetje

4,49
Waardering 0 uit 5
28% korting

Croci euphoria kattenhengel matatabi pauwenveer

3,55
Waardering 0 uit 5
20% korting

Trixie cat activity adventure carpet grijs

31,99
Waardering 0 uit 5
37% korting

Martin extra krabpaal vietnam distracting papyrus

7,95
Waardering 0 uit 5
11% korting

Trixie pluche muizen assorti

31,95
Waardering 0 uit 5

Trixie catnip muizen

2,99
Waardering 0 uit 5
26% korting

Trixie krabmat karton xxl golf grijs

25,95
Waardering 0 uit 5
20% korting

Trixie speelhengel vis xxl met catnip

5,59
Waardering 0 uit 5
26% korting

Kong refillables catnip kattenkruid buisjes

2,55
Waardering 0 uit 5
3% korting

Kong naturals catnip kattenkruid spray

7,95
Waardering 0 uit 5

Zolux sisal bal assorti

2,59
Waardering 0 uit 5

Kattenspeelgoed

Ben je op zoek naar het beste kattenspeelgoed om je harige vriend te vermaken? Bij Huisdieren.nl hebben we alles wat je nodig hebt voor kattenspeelgoed! Van krabpalen en interactief speelgoed tot klassieke favorieten als ballen en muizen, we hebben voor elke kat iets passends. Of je kat nu graag achter een laserpointer aanzit of graag met veren speelt, in onze selectie zit het perfecte speeltje voor hem of haar. Lees verder om meer te leren over de soorten kattenspeelgoed die bij Huisdieren.nl verkrijgbaar zijn en hoe ze je huisdier ten goede kunnen komen!

Voordelen van kattenspeelgoed

Kattenspeelgoed is essentieel om katten actief en vermaakt te houden. Ze zorgen voor mentale stimulatie, helpen katten fit en gezond te blijven, verminderen angst en voorkomen verveling gerelateerd gedrag zoals het krabben aan meubels of muren. Naast fysieke activiteit en mentale stimulatie kan spelen met hun favoriete speeltje ook een geweldige band scheppen tussen jou en je kat. En omdat katten natuurlijke jagers zijn, jagen ze graag achter bewegende voorwerpen aan, zoals speelgoedmuizen of veren – het brengt hun natuurlijke instinct naar boven!

Soorten kattenspeelgoed

Bij Huisdieren.nl bieden we een uitgebreide selectie kattenspeelgoed, ontworpen om de jager in je katachtige metgezel naar boven te halen. Hier volgt een blik op enkele van de meest populaire soorten:

Krabpalen

Krabpalen zijn essentieel voor elk huis met katten – ze bieden een uitlaatklep voor natuurlijk krabgedrag en helpen tegelijkertijd de meubels te beschermen tegen klauwsporen (win-win!). Onze selectie omvat zowel sisaltouwpalen als tapijtmodellen in verschillende maten en vormen, zodat je er een kunt vinden die perfect past in elke ruimte.

Interactief speelgoed

Interactief speelgoed geeft katten iets spannends om achteraan te jagen – denk aan verenstokjes, laserpointers, automatische ballen die uit zichzelf bewegen, of zelfs auto’s met afstandsbediening! Deze vorm van spelen is vooral gunstig voor binnenkatten die niet veel gelegenheid krijgen om buiten te verkennen of echte prooidieren zoals vogels of insecten na te jagen.

Klassiek kattenspeelgoed

Natuurlijk zou geen collectie compleet zijn zonder klassieke favorieten als ballen (met belletjes erin) en speelgoedmuizen! Deze eenvoudige maar tijdloze opties bieden urenlang vermaak als katten ze door het huis achtervolgen of met hun poten over de vloer slaan. Je kat zal dol zijn op deze leuke speeltjes!

Het juiste speelgoed voor je kat vinden

Met zoveel beschikbare opties kan het moeilijk zijn om te beslissen welk soort speelgoed geschikt is voor je huisdier – maar maak je geen zorgen! Bij het winkelen bij Huisdieren.nl staan onze vriendelijke medewerkers altijd klaar om je te helpen het perfecte artikel te vinden voor de behoeften en voorkeuren van je kat. We hebben ook handige gidsen online die je kunnen helpen bij het selecteren van precies het juiste soort speelgoed op basis van leeftijdsgroep of rasgrootte, zodat je weet dat je iets krijgt dat speeltijd extra speciaal maakt!

Bij Huisdieren.nl geloven we dat alle katten het verdienen om quality time door te brengen met hun favoriete speelgoed – dus kom vandaag nog onze selectie bekijken en koop iets speciaals voor je harige vriend! Of het nu gaat om een krabpaal, interactief apparaat of klassieke favoriet als een bal of muis – wij hebben alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat speeltijd elke dag leuk en plezierig is!

Schrijf een review
Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Smaak
Leeftijd
Prijs