Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

I & I PET SUPPLIES

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Selecteer merk
Prijs
Leeftijd
Smaak
Tot 10% korting

I & i pet supplies koffieboom kauwwortel

Vanaf 9,95
Waardering 5.00 uit 5

I&I Pet Supplies

Als hondeneigenaar wil je natuurlijk het beste voor jouw trouwe viervoeter. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor snacks van goede kwaliteit. I&I Pet Supplies is een merk dat zich specialiseert in gezonde en lekkere hondensnacks. Bij Huisdieren.nl vind je een ruim assortiment aan producten van dit merk.

Gezonde en natuurlijke ingrediënten

Bij I&I Pet Supplies staat de gezondheid van jouw hond voorop. Daarom worden er alleen hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten gebruikt in de snacks. Zo bevatten de producten geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en zijn ze vrij van granen, gluten en soja. Hierdoor zijn de snacks niet alleen lekker, maar ook gezond voor jouw hond.

Ruime keuze aan smaken

Honden zijn net als mensen dol op afwisseling in hun voeding. Gelukkig biedt I&I Pet Supplies een ruime keuze aan verschillende smaken hondensnacks.
Naast de kwaliteit van de ingrediënten, hecht I&I Pet Supplies veel waarde aan veiligheid tijdens het productieproces. De snacks worden gemaakt in Europa volgens strikte regels en richtlijnen op het gebied van voedselveiligheid. Hierdoor weet je zeker dat je jouw hond een veilige en verantwoorde snack geeft.

Waarom I&I Pet Supplies kopen bij Huisdieren.nl?

Als je op zoek bent naar lekkere en gezonde hondensnacks van I&I Pet Supplies, ben je bij Huisdieren.nl aan het juiste adres. Niet alleen biedt de website een ruim assortiment aan producten, maar ook profiteer je van gratis verzending vanaf 49 euro. Zo hoef jij niet te sjouwen met zware zakken en bespaar je ook nog eens geld op de verzendkosten.
Bovendien kun je bij Huisdieren.nl rekenen op goede service en persoonlijk advies. De klantenservice staat altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en mee te denken over de beste opties voor jouw hond.

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Smaak
Leeftijd
Prijs