Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

MILBEMAX

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Selecteer merk
Prijs
Leeftijd
Smaak
Tot 31% korting

Milbemax tablet ontworming puppy / kleine hond

Vanaf 4,95
Waardering 3.00 uit 5
28% korting

Milbemax kat

Oorspronkelijke prijs was: €15,25.Huidige prijs is: €10,99.
Waardering 0 uit 5
Tot 32% korting

Milbemax tablet ontworming hond

Vanaf 10,49
Waardering 4.00 uit 5
25% korting

Milbemax kauwtablet ontworming puppy / kleine hond

Oorspronkelijke prijs was: €14,00.Huidige prijs is: €10,49.
Waardering 4.00 uit 5
21% korting

Milbemax tablet ontworming kleine kat / kitten

Oorspronkelijke prijs was: €7,55.Huidige prijs is: €5,95.
Waardering 0 uit 5
28% korting

Milbemax tablet ontworming kat

Oorspronkelijke prijs was: €28,15.Huidige prijs is: €20,22.
Waardering 0 uit 5

Milbemax

Heb je een huisdier? Dan is het belangrijk om de gezondheid van onze viervoeters te waarborgen. Daarom zijn er verschillende producten op de markt die helpen bij het voorkomen en behandelen van ziektes bij honden en katten. Eén van deze producten is Milbemax, een ontwormingsmiddel dat speciaal is ontwikkeld om jouw huisdier veilig en effectief te beschermen tegen worminfecties.

Milbemax: Een veilige en effectieve oplossing voor jouw huisdier

Milbemax is een breed-spectrum ontwormingsmiddel dat geschikt is voor zowel honden als katten. Het middel bevat twee werkzame stoffen, milbemycine oxime en praziquantel, die samen zorgen voor een krachtige werking tegen verschillende soorten wormen. Zo beschermt Milbemax onder andere tegen hartwormen, rondwormen, haakwormen en lintwormen.

Hoe werkt Milbemax?

Milbemycine oxime verstoort de zenuwactiviteit van de parasieten, waardoor ze niet meer kunnen functioneren en uiteindelijk sterven. Praziquantel daarentegen zorgt ervoor dat de celwand van de worm kapot gaat, waardoor deze uit elkaar valt en op natuurlijke wijze wordt afgevoerd via de ontlasting. Hierdoor worden alle soorten worminfecties effectief bestreden.

Waarom kiezen voor Milbemax?

Naast dat Milbemax een breed spectrum aan wormsoorten bestrijdt, biedt dit middel nog meer voordelen:
– Veiligheid: Milbemax is veilig te gebruiken bij zowel honden als katten. Het middel heeft een lage dosering en is daarom geschikt voor dieren vanaf 0,5 kilogram.
– Gemak: Milbemax is verkrijgbaar in tabletvorm en kan gemakkelijk worden toegediend aan jouw huisdier. De tabletten zijn smakelijk en kunnen direct worden gegeven of verwerkt worden in het voer.
– Effectiviteit: Milbemax staat bekend om zijn krachtige werking tegen verschillende soorten wormen. Dit maakt het middel uitermate geschikt voor preventief gebruik.

Waar koop je Milbemax?

Milbemax is verkrijgbaar bij verschillende dierenartspraktijken en webshops, waaronder Huisdieren.nl. Door Milbemax te bestellen via Huisdieren.nl ben je verzekerd van kwalitatieve producten tegen scherpe prijzen. Bovendien biedt Huisdieren.nl gratis verzending aan vanaf 49 euro, waardoor je nog meer kunt besparen op je aankoop.

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Smaak
Leeftijd
Prijs