Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

CANADIANCAT COMPANY

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Selecteer merk
Prijs
Leeftijd
Smaak
Tot 32% korting

I am kip truffle

Vanaf 3,95
Waardering 5.00 uit 5
20% korting

Kong refillables catnip kattenkruid buisjes

Oorspronkelijke prijs was: €3,45.Huidige prijs is: €2,75.
Waardering 5.00 uit 5
Tot 20% korting

Bunny nature konijnendroom young

Vanaf 11,35
Waardering 0 uit 5

Trixie premio honden kip hartjes

3,49
Waardering 0 uit 5
15% korting

Almo nature cat kip / garnaal

Oorspronkelijke prijs was: €33,49.Huidige prijs is: €28,34.
Waardering 0 uit 5

Canadian Cat Company

Als trotse kattenliefhebber wil je natuurlijk alleen het allerbeste voor jouw huisdier. Daarom is het belangrijk om te investeren in kwalitatief goed kattenspeelgoed. Bij Huisdieren.nl hebben wij een breed assortiment aan verschillende merken, waaronder de Canadian Cat Company. In dit artikel vertellen we je graag meer over dit merk en waarom jij jouw kattenspeelgoed bij Huisdieren.nl moet aanschaffen.

Over Canadian Cat Company

De Canadian Cat Company is opgericht in 1985 en heeft sindsdien een naam opgebouwd als één van de beste fabrikanten van kattenspeelgoed ter wereld. Het bedrijf richt zich op duurzaamheid en veiligheid, wat betekent dat alle producten gemaakt zijn van hoogwaardige materialen die geen schadelijke stoffen bevatten. De ontwerpen zijn gebaseerd op de natuurlijke instincten van katten, zodat jouw huisdier altijd wordt uitgedaagd en gestimuleerd.

Assortiment Canadian Cat Company

Het assortiment van Canadian Cat Company bij Huisdieren.nl bestaat uit verschillende soorten kattenspeelgoed, zoals speelkussens en krabplanken. De producten zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren, zodat er voor elke kat wel iets tussen zit wat past bij zijn of haar voorkeuren.

Waarom Canadian Cat Company?

Er zijn veel verschillende merken op de markt als het gaat om kattenspeelgoed. Waarom zou je dan kiezen voor Canadian Cat Company? Ten eerste omdat het merk zich richt op duurzaamheid en veiligheid. Je wilt natuurlijk niet dat jouw kat speelt met speelgoed wat schadelijke stoffen bevat of snel kapot gaat. Daarnaast zijn de ontwerpen gebaseerd op de natuurlijke instincten van katten, waardoor jouw huisdier altijd wordt uitgedaagd en gestimuleerd.

Waarom Canadian Cat Company kopen bij Huisdieren.nl?

Bij Huisdieren.nl besteden we veel aandacht aan het selecteren van alleen de beste merken voor onze klanten. We werken samen met de Canadian Cat Company omdat we geloven dat dit een merk is wat past bij onze visie op kwalitatief goed kattenspeelgoed. Daarnaast bieden wij gratis verzending vanaf 49 euro, zodat je ook nog eens bespaart op verzendkosten.

Schrijf een review
Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Smaak
Leeftijd
Prijs