Skip to content

Edgard & Cooper

Eten dat goed voelt

Typisch Edgard & Cooper

Goed eten is top voor lichaam en geest. Niks beter dan vers vlees, voedzame organen en eenvoudige ingrediënten. Bereid én verpakt met een hart voor de natuur. Helaas is diereneten overbewerkt en verpakt in plastic. Daar hebben wij het helemaal mee gehad. Jij ook? 

Welkom bij Edgard & Cooper: écht lekker eten voor honden en katten dat jou, je viervoeters én onze planeet goed doet.

Vrolijk diereneten

Eten is zo’n pleziertje waar je écht van geniet, dus dat gaan we toch niet ingewikkeld maken? In tegenstelling tot de meeste merken dierenvoeding gaan wij respectvol om met de ingrediënten die de natuur ons geeft. En maken we eten dat van nature gezond en lekker is.

Maak vrienden, geen plastic

Het meest duurzame dierenvoeding ter wereld worden. Dat is onze missie. We houden van de natuur. Daarom beloven we tegen 2025 echt en blijvend het verschil te maken via onze targets voor geen uitstoot, volledig duurzame verpakkingen en ingrediënten van 100% ethische herkomst.

Tot nu toe hebben we al 8.185.352 plastic zakken uitgespaard

Vrienden door dik en dun

We doneren 1% van onze omzet aan de Edgard & Cooper Foundation. De Foundation werkt samen met organisaties die honden- en kattenleed tegengaan, vandaag én voor de toekomstige generaties.

Tot nu toe hebben we al €351.613 gedoneerd.

Brokjes om van te smullen

Voor onze brokjes gebruiken we zoveel mogelijk vers vlees en/of vis. Niks dat bewerkt of gedroogd is dus. En al zeker geen vleesmeel of botten. Toegevoegd met lekkere gezonde groenten, fruit, kruiden en bessen, voor een heerlijk evenwichtige brok. Ovenvers gebakken op lage temperatuur: zo blijft de smaak en al het goede bewaard.

Natuurlijk lekkere voeding

Edgard & Cooper biedt een uitgebreid portfolio van dagelijkse, complete voeding voor honden en katten. Brokken en natvoer voor junior (puppy & kitten), adult en senior. Ook zijn er een aantal hypoallergene en biologische recepten. Oftewel: voor elk wat wils!

Gezonde tussendoortjes

Het beste gevoel ter wereld? De juiste snack op het juiste moment. Met onze smakelijke jerky’s, repen en bites heb je altijd een héérlijke energierijke beloning op zak.

Schoon gebit, frisse adem, sterke tanden

Onze Doggy Dental sticks zijn luchtgedroogd. Dit betekent dat je hond er véél langer op kauwt voor meer effect en fun. Plus, ze zijn lekker én caloriearm. Hij mag er dus elke dag eentje hebben.

Waarom vers beter scoort?

Kieskeurige eters houden van verse ingrediënten

De geur en smaak van verse ingrediënten is gewoon onweerstaanbaar. Geen restjes dus!

Goed eten = goede looks

Onze recepten zitten vol voedzame goodies zoals natuurlijke voedingsstoffen en antioxidanten voor een goede gezondheid.

Makkelijk te verteren

Verse ingrediënten is de natuurlijke voeding voor honden. Daarom verteert het ook makkelijk.

Bed verzorging

Een automatische borstel waarin een borstelband zit met 75 rijen pinnetjes , vergelijkbaar met de pinnen van een Activet / Les Pooches borstel , die gestage borstelbewegingen maakt zo’n 34 per minuut.

Nee, wij zijn veel te dol op dieren om iets te gebruiken wat ze pijn zou doen!

De borstel is uitvoerig getest inclusief op eigen hoofd.

De borstelpinnetjes zijn flexibel en steken niet uit.

Laat de borstel zijn werk doen zonder druk.

Uiteraard is het niet de bedoeling dat je de borstel minutenlang op 1 plek houdt.

De borstelband van de ADB Petite bestaat uit 75 rijen borstelpinnen die in een schuinstand staan ten opzichte van de huid en elkaar continue opvolgen.

Door de schuinstand borstelt de ADB Petite volgens de zogeheten laagjes methode (line-brushing)

Elke rij borstelpinnen lichten een paar haren tegelijk op uit een klit, de volgende ook weer en de volgende ook weer en dit blijft zo continue doorgaan waardoor klitten losser worden en uiteindelijk helemaal weg geborsteld zijn.

De borstelband van de ADB Petite bestaat uit 75 rijen borstelpinnen die in een schuinstand staan ten opzichte van de huid en elkaar continue opvolgen.Door de schuinstand borstelt de ADB Petite volgens de zogeheten laagjes methode (line-brushing)Elke rij borstelpinnen lichten een paar haren tegelijk op uit een klit, de volgende ook weer en de volgende ook weer en dit blijft zo continue doorgaan waardoor klitten losser worden en uiteindelijk helemaal weg geborsteld zijn.

Er zijn grofweg 2 methodes

 Methode I  Deze methode kun je gebruiken bij regelmatig borstelen of bij een wat minder geklitte vacht.

Met lange halen van boven naar beneden maak je overlappende banen over het lijfje van je dier.

Methode II  Deze methode gebruik je het beste bij een behoorlijk geklitte enigszins vervilte vacht of dieren met een ondervacht of sterk gekrulde vacht.

Je borstelt laagje voor laagje de vacht onder je handen vandaan , werk in een handig overzichtelijk patroon voor jezelf.

Wij vinden op de zij liggend op een (trim) tafel het makkelijkste werken.

Op onze Facebookpagina of die van Auto Dog Brush vind je meer video’s.

Ja , de ADB petite kamt zonder moeite de losse haren eruit.

Een vaak tijdrovende klus maar met de ADB petite gaat dit vele malen sneller.

Bij dit soort vachten raden wij wel de speciale ADB stofzuigerslang aan zodat je borstel minder snel vol loopt met haren.

Ja zeker de ADB petite kamt zo zachtaardig en dat maakt de borstel ook geschikt voor kleinere dieren zoals bijvoorbeeld katten en konijnen.Alles met een vacht van ongeveer 5 tot 15 cm.
De ADB petite vervangt geen trimbeurt , het is wel een ideale borstel om de vachtgoed klitvrij te houden tussen de trimbeurten door.Een klus waar best wat tijd in gaat zitten en je nu hopelijk met meer plezier doet!Je trimster zal er ook blij mee zijn ; )

De borstel is uitvoerig getest en gekeurd.

Ook zit er een automatische beveiliging op zodat de borstel onmiddellijk stopt als er per ongeluk een staart , een oor of je sjaal in verdwijnt.

 

Het geluid is te vergelijken met een tondeuse.

Nee , de ADB petite werkt op stroom oftewel stekker in het stopcontact.

Wel zal er in de nabije toekomst een externe powerbank voor de ADB petite verkrijgbaar zijn als accessoire.

Op die manier kun je borstelen waar je wil,  zoals bijvoorbeeld de tuin , als er geen stopcontact in de buurt is.

Het moet niet maar kan wel.Door middel van een los te verkrijgen universele slang is de ADB petite aan je eigen stofzuiger te koppelen en zo zuig je tijdens het borstelen meteen alle huidschilfers , stof en losse haren weg.Wij raden het aan bij vachten met een ondervacht of als je gevoelig bent voorkleine haartjes en stof.

Ja zeker, alle losse onderdelen zijn te koop in onze webshop.

De ADB petite is een Nederlands product , hier ontwikkeld en grotendeels in Nederland geproduceerd.

 
De waardering van www.huisdieren.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 274 reviews.
2928