Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

Edgard & Cooper

Eten dat goed voelt

Typisch Edgard & Cooper

Goed eten is top voor lichaam en geest. Niks beter dan vers vlees, voedzame organen en eenvoudige ingrediënten. Bereid én verpakt met een hart voor de natuur. Helaas is diereneten overbewerkt en verpakt in plastic. Daar hebben wij het helemaal mee gehad. Jij ook? 

Welkom bij Edgard & Cooper: écht lekker eten voor honden en katten dat jou, je viervoeters én onze planeet goed doet.

Vrolijk diereneten

Eten is zo’n pleziertje waar je écht van geniet, dus dat gaan we toch niet ingewikkeld maken? In tegenstelling tot de meeste merken dierenvoeding gaan wij respectvol om met de ingrediënten die de natuur ons geeft. En maken we eten dat van nature gezond en lekker is.

Maak vrienden, geen plastic

Het meest duurzame dierenvoeding ter wereld worden. Dat is onze missie. We houden van de natuur. Daarom beloven we tegen 2025 echt en blijvend het verschil te maken via onze targets voor geen uitstoot, volledig duurzame verpakkingen en ingrediënten van 100% ethische herkomst.

Tot nu toe hebben we al 8.185.352 plastic zakken uitgespaard

Vrienden door dik en dun

We doneren 1% van onze omzet aan de Edgard & Cooper Foundation. De Foundation werkt samen met organisaties die honden- en kattenleed tegengaan, vandaag én voor de toekomstige generaties.

Tot nu toe hebben we al €351.613 gedoneerd.

Brokjes om van te smullen

Voor onze brokjes gebruiken we zoveel mogelijk vers vlees en/of vis. Niks dat bewerkt of gedroogd is dus. En al zeker geen vleesmeel of botten. Toegevoegd met lekkere gezonde groenten, fruit, kruiden en bessen, voor een heerlijk evenwichtige brok. Ovenvers gebakken op lage temperatuur: zo blijft de smaak en al het goede bewaard.

Natuurlijk lekkere voeding

Edgard & Cooper biedt een uitgebreid portfolio van dagelijkse, complete voeding voor honden en katten. Brokken en natvoer voor junior (puppy & kitten), adult en senior. Ook zijn er een aantal hypoallergene en biologische recepten. Oftewel: voor elk wat wils!

Gezonde tussendoortjes

Het beste gevoel ter wereld? De juiste snack op het juiste moment. Met onze smakelijke jerky’s, repen en bites heb je altijd een héérlijke energierijke beloning op zak.

Schoon gebit, frisse adem, sterke tanden

Onze Doggy Dental sticks zijn luchtgedroogd. Dit betekent dat je hond er véél langer op kauwt voor meer effect en fun. Plus, ze zijn lekker én caloriearm. Hij mag er dus elke dag eentje hebben.

Waarom vers beter scoort?

Kieskeurige eters houden van verse ingrediënten

De geur en smaak van verse ingrediënten is gewoon onweerstaanbaar. Geen restjes dus!

Goed eten = goede looks

Onze recepten zitten vol voedzame goodies zoals natuurlijke voedingsstoffen en antioxidanten voor een goede gezondheid.

Makkelijk te verteren

Verse ingrediënten is de natuurlijke voeding voor honden. Daarom verteert het ook makkelijk.
Schrijf een review