Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

PANACUR

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Selecteer merk
Prijs
Leeftijd
Smaak

Panacur pet pasta injector

9,95
Waardering 5.00 uit 5
Tot 7% korting

Panacur hond / kat

Vanaf 10,25
Waardering 5.00 uit 5

Panacur

Als huisdierenliefhebber wil je natuurlijk dat je hond of kat gezond is en blijft. Een belangrijk onderdeel van de gezondheid van jouw huisdier is het voorkomen en bestrijden van wormen. Worminfecties kunnen ongemerkt optreden, maar kunnen wel degelijk schadelijk zijn voor de gezondheid van jouw huisdier. Gelukkig kun je met Panacur, een ontwormingsmiddel voor honden en katten, ervoor zorgen dat jouw viervoeter vrij blijft van worminfecties.

Panacur: het ontwormingsmiddel voor een gezonde hond of kat

Panacur is een ontwormingsmiddel dat gebruikt wordt om verschillende soorten wormen bij honden en katten te bestrijden. Het actieve ingrediënt in Panacur is fenbendazol. Dit middel werkt door het afbreken van de celwand van de worm, waardoor deze uiteindelijk sterft.
Panacur werkt tegen verschillende soorten wormen, zoals spoelwormen, lintwormen en haakwormen. Het middel kan ook worden ingezet als preventief middel om te voorkomen dat jouw huisdier besmet raakt met deze parasieten.

Hoe gebruik je Panacur?

Het gebruik van Panacur is erg eenvoudig. Het middel wordt geleverd als tabletten die eenvoudig aan het voer toegevoegd kunnen worden of rechtstreeks in de bek gegeven kunnen worden. De dosering hangt af van het gewicht van jouw huisdier en dient nauwkeurig opgevolgd te worden. Het is belangrijk om het middel minimaal twee keer per jaar toe te dienen aan jouw huisdier, maar bij een besmetting kan het vaker nodig zijn.

Waarom Panacur kopen bij Huisdieren.nl?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare bron voor jouw Panacur aankopen, dan ben je bij Huisdieren.nl aan het juiste adres. Bij ons vind je niet alleen de beste prijzen voor dit ontwormingsmiddel, maar ook nog eens een uitstekende service.
We werken samen met kenners om ervoor te zorgen dat we altijd de meest recente producten in ons assortiment hebben. Daarnaast bieden we ook advies over hoe je het beste gebruik kunt maken van onze producten.
Bovendien profiteer je als klant bij Huisdieren.nl van gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,- en heb je jouw bestelling snel in huis. Bestel dus nu jouw Panacur via Huisdieren.nl en zorg ervoor dat jouw hond of kat gezond blijft!

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Smaak
Leeftijd
Prijs