Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

ADB PETITE

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Selecteer merk
Prijs
Leeftijd
Smaak
Uitverkocht

Adb petite – zuigslang

29,50
Waardering 0 uit 5

Auto dog brush

Bent u ook zoveel tijd kwijt met het borstelen van uw hond, en zoekt u naar een snellere manier? Wij hebben de oplossing voor u, aanschouw hier de Auto Dog Brush petite!

De ADB petite is een automatische borstel voor de vacht van je hond. Deze borstel heeft een borstelband met rijen borstelpinnen die elkaar continue opvolgen. De borstel kan gebruikt worden voor honden (bijv. labradoodles), maar is door zijn kleine formaat zelfs geschikt voor katten en langharige konijnen.

Met de ADB petite borstel je de vacht in laagjes, waardoor alle klitten pijnloos verwijderd kunnen worden. De borstelpinnen staan namelijk in schuinstand ten opzichte van de huid, en volgen elkaar continue op. Elke rij borstelpinnen halen een paar haren tegelijk uit de klit, waardoor de klitten steeds losser worden en uiteindelijk verdwijnen.

Wij van Huisdieren.nl zijn enorm trots op het feit dat wij de Auto Dog Brush petite mogen verkopen. Huisdieren.nl is de officiële en exclusieve verkoper van de ADB petite, een uniek product dat in Nederland is ontwikkeld en (grotendeels) geproduceerd.

Waarom de auto dog brush?

De Auto Dog Brush petite is door zijn lichtgewicht en kleine formaat, makkelijk in gebruik. Met deze automatische borstel zorg je ervoor dat een vaak tijdrovende klus, opeens veel minder tijd gaat kosten. Met de auto dog brush ga je in rustige halen over de vacht, terwijl ondertussen de flexibele borstelpinnen het werk doen. Op deze manier doet het kammen geen pijn meer bij je hond, waardoor het voor zowel eigenaar als hond een prettige ervaring wordt.
De Auto Dog Brush petite is aan te schaffen met en zonder luchtslang. De borstel met stofzuigerslang is vooral handig bij honden met een ondervacht, zodat de borstelband minder snel vol loopt met haren. Na het borstelen is de borstel gemakkelijk uit elkaar te halen en schoon te maken.

Auto dog brush bestellen bij Huisdieren.nl

Op zoek naar de perfecte Auto dog brush voor jouw huisdier? Kijk dan niet verder! Op Huisdieren.nl vind je altijd wat je zoekt. Onze verzending is altijd snel zodat jij en je viervoeter snel kunnen genieten van jouw bestelling. Onze producten zijn door specialisten zorgvuldig geselecteerd en bieden de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Mocht je hulp nodig hebben neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om je te helpen het beste voor jouw honden te vinden.

Schrijf een review
Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Smaak
Leeftijd
Prijs