Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

AQUA COOLKEEPER

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Selecteer merk
Prijs
Leeftijd
Smaak
Tot 14% korting

Halsband aqua coolkeeper red western

Vanaf 11,95
Waardering 0 uit 5
Tot 5% korting

Bandana aqua coolkeeper red western

Vanaf 20,95
Waardering 0 uit 5
Tot 11% korting

Halsband aqua coolkeeper pacific blue

Vanaf 9,75
Waardering 0 uit 5

Aqua Coolkeeper

Als hondenbaasje wil je natuurlijk het beste voor je trouwe viervoeter. Naast goede voeding, voldoende beweging en regelmatige bezoekjes aan de dierenarts is ook een goede bescherming tegen hitte van belang. Vooral in de zomer kan het al snel te warm worden voor je huisdier. Aqua Coolkeeper biedt hiervoor dé oplossing.

Wat is Aqua Coolkeeper?

Aqua Coolkeeper is een merk dat gespecialiseerd is in koelproducten voor huisdieren. Het assortiment bestaat onder andere uit koelmatten, bandana’s, halsbanden en tuigjes die ervoor zorgen dat je hond verkoeling krijgt op warme dagen. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor er altijd wel iets tussen zit wat past bij jouw hond.

Hoe werkt Aqua Coolkeeper?

Aqua Coolkeeper maakt gebruik van een innovatieve technologie genaamd HydroQuartz. Dit materiaal absorbeert water en geeft het langzaam weer af aan de omgeving door verdamping. Hierdoor blijft het oppervlak van de koelmat of bandana constant koel, wat zorgt voor verkoeling bij je huisdier.
De producten van Aqua Coolkeeper zijn eenvoudig in gebruik: leg de koelmat bijvoorbeeld even in koud water of plaats hem kort in de koelkast (niet invriezen!). Vervolgens kan je hond hierop gaan liggen en zal hij direct verkoeling ervaren.

Waarom Aqua Coolkeeper kopen bij Huisdieren.nl?

Als je op zoek bent naar de producten van Aqua Coolkeeper, dan ben je bij Huisdieren.nl aan het juiste adres. Naast een ruim assortiment van dit merk, biedt Huisdieren.nl ook gratis verzending vanaf 49 euro. Bovendien staat klanttevredenheid hoog in het vaandel bij deze webshop: niet tevreden over je aankoop? Dan kan deze eenvoudig geretourneerd worden.
Maar er zijn nog meer redenen om voor Huisdieren.nl te kiezen. Zo hebben we een uitgebreid assortiment aan producten voor huisdieren én bieden we scherpe prijzen aan. Daarnaast is de website overzichtelijk ingedeeld en vind je er veel informatie over verschillende huisdierproducten, waardoor je altijd wel iets passends kunt vinden voor jouw hond.

Schrijf een review
Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Smaak
Leeftijd
Prijs