Skip to content

Charlie & Jones Halsbanden

Let’s get personal 🐕 ❤️

Weer & Water
bestendig

Volledig
custom gemaakt

Hoogste kwaliteit
borduring

Uniek
geschenk

Let's get personal

Geef je hond of kat een waardevol geschenk. De mooie nylon halsbanden voor je hond of kat kunnen worden gepersonaliseerd met de naam van uw favoriete viervoeter.

Een uniek en leuk cadeau voor je hond, of voor iemand anders! Charlie & Jones werkt exclusief met de beste materialen, waarmee zij de hoogste kwaliteit kunnen leveren.

Met een gerust hart op pad

Wij borduren de naam van je hond en wanneer gewenst ook een telefoonnummer . Mocht de hond een keer ontsnappen dan kan je trouwe viervoeter met slechts één telefoontje weer thuis zijn.

Ook is de halsband volledig zelf te ontwerpen, kies de kleur van het garen, de naam en het telefoonnummer.

Om de juiste maat te kiezen adviseren we je om met een (slap)meetlint de halsomvang van je hond op te meten. Twijfel je toch nog over de juiste maat? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Samanta
Lees verder
Ik ben doodle trimster en heb zelf ook twee doodletjes in huis. Het borstelen is altijd een zware klus. Maar wat ben ik blij met de Petit ADB. Zo fijn, je bent sneller klaar met borstelen maar wat ik nog fijner vind de hond heeft er minder last van en klitten doen ook minder pijn om eruit te krijgen. Ik ben zeer tevreden en kan niet meer zonder. Een echte aanrader dus.
Tess
Lees verder
Nu al heel tevreden! Het is even investeren om mijn hond er aan te laten wennen, maar het borstelt ontzettend gemakkelijk door, zelfs bij klitten. Het voelt ook zichtbaar minder vervelend voor mijn hond dan de borstel die ik eerder gebruikte. Ons wekelijkse borstelmoment wordt zo een stuk minder vervelend.
Suzanne
Lees verder
Onze labradoodle had best wat klitten die ik er lastig uit kreeg, ik wist niet wat ik kon verwachten van de auto dog brush. Toch besteld en geen seconde spijt. De eerste keer vond de hond het een beetje eng en ik moest ook even wennen maar nu gaat het heel goed! De klitten in zijn nek zijn al weg! Nu ben ik elke week een uurtje bezig en heel tevreden en de hond ook…..zeker de moeite waard om aan te schaffen voor zulke vachten!
Angelique de Haan
Lees verder
Ontzettend blij met de nieuwe ADV voor onze mini labradoodle! Het scheelt zoveel tijd, kracht en ze vindt het helemaal prima als ik haar hiermee kam. Snoer is niet erg lang, maar hier komt een oplossing voor (externe powerbank). Service en communicatie van huisdieren.nl is super. Echte aanrader!
Parejo
Lees verder
Het borstelen van mijn labradoodle met wolvacht gaat vele malen sneller. Hij vindt het heerlijk en gaat er ook lekker voor liggen. Het appraat is licht van gewicht, het maakt het borstelen veel minder zwaar dan met de hand.
L. vd Veen
Lees verder
Geweldige manier van borstelen. Het geluid is niet heel luid, onze Doodle stoort zich hier niet aan. De vilt/klitten zijn goed weg te krijgen door de snelle rotaties. Daar kan geen handborstel tegenop! 1x in de week met de ADB kammen, en je Doodle hoeft niet meer kortgeknipt te worden!
Niels van der Ouderaa
Lees verder
Het kammen van een Labradoodle is veel werk en kost mij normaal tussen de 1.5 en 2 uur om dit goed te doen. Met de ADB ben ik nu iets meer dan een uur bezig. Het is een stuk minder zwaar dan met de hand. Service en reactie snelheid van huisdieren.nl is top. Ik ben er erg blij mee.

One of a kind halsband

Bed verzorging

Een automatische borstel waarin een borstelband zit met 75 rijen pinnetjes , vergelijkbaar met de pinnen van een Activet / Les Pooches borstel , die gestage borstelbewegingen maakt zo’n 34 per minuut.

Nee, wij zijn veel te dol op dieren om iets te gebruiken wat ze pijn zou doen!

De borstel is uitvoerig getest inclusief op eigen hoofd.

De borstelpinnetjes zijn flexibel en steken niet uit.

Laat de borstel zijn werk doen zonder druk.

Uiteraard is het niet de bedoeling dat je de borstel minutenlang op 1 plek houdt.

De borstelband van de ADB Petite bestaat uit 75 rijen borstelpinnen die in een schuinstand staan ten opzichte van de huid en elkaar continue opvolgen.

Door de schuinstand borstelt de ADB Petite volgens de zogeheten laagjes methode (line-brushing)

Elke rij borstelpinnen lichten een paar haren tegelijk op uit een klit, de volgende ook weer en de volgende ook weer en dit blijft zo continue doorgaan waardoor klitten losser worden en uiteindelijk helemaal weg geborsteld zijn.

De borstelband van de ADB Petite bestaat uit 75 rijen borstelpinnen die in een schuinstand staan ten opzichte van de huid en elkaar continue opvolgen.Door de schuinstand borstelt de ADB Petite volgens de zogeheten laagjes methode (line-brushing)Elke rij borstelpinnen lichten een paar haren tegelijk op uit een klit, de volgende ook weer en de volgende ook weer en dit blijft zo continue doorgaan waardoor klitten losser worden en uiteindelijk helemaal weg geborsteld zijn.

Er zijn grofweg 2 methodes

 Methode I  Deze methode kun je gebruiken bij regelmatig borstelen of bij een wat minder geklitte vacht.

Met lange halen van boven naar beneden maak je overlappende banen over het lijfje van je dier.

Methode II  Deze methode gebruik je het beste bij een behoorlijk geklitte enigszins vervilte vacht of dieren met een ondervacht of sterk gekrulde vacht.

Je borstelt laagje voor laagje de vacht onder je handen vandaan , werk in een handig overzichtelijk patroon voor jezelf.

Wij vinden op de zij liggend op een (trim) tafel het makkelijkste werken.

Op onze Facebookpagina of die van Auto Dog Brush vind je meer video’s.

Ja , de ADB petite kamt zonder moeite de losse haren eruit.

Een vaak tijdrovende klus maar met de ADB petite gaat dit vele malen sneller.

Bij dit soort vachten raden wij wel de speciale ADB stofzuigerslang aan zodat je borstel minder snel vol loopt met haren.

Ja zeker de ADB petite kamt zo zachtaardig en dat maakt de borstel ook geschikt voor kleinere dieren zoals bijvoorbeeld katten en konijnen.Alles met een vacht van ongeveer 5 tot 15 cm.
De ADB petite vervangt geen trimbeurt , het is wel een ideale borstel om de vachtgoed klitvrij te houden tussen de trimbeurten door.Een klus waar best wat tijd in gaat zitten en je nu hopelijk met meer plezier doet!Je trimster zal er ook blij mee zijn ; )

De borstel is uitvoerig getest en gekeurd.

Ook zit er een automatische beveiliging op zodat de borstel onmiddellijk stopt als er per ongeluk een staart , een oor of je sjaal in verdwijnt.

 

Het geluid is te vergelijken met een tondeuse.

Nee , de ADB petite werkt op stroom oftewel stekker in het stopcontact.

Wel zal er in de nabije toekomst een externe powerbank voor de ADB petite verkrijgbaar zijn als accessoire.

Op die manier kun je borstelen waar je wil,  zoals bijvoorbeeld de tuin , als er geen stopcontact in de buurt is.

Het moet niet maar kan wel.Door middel van een los te verkrijgen universele slang is de ADB petite aan je eigen stofzuiger te koppelen en zo zuig je tijdens het borstelen meteen alle huidschilfers , stof en losse haren weg.Wij raden het aan bij vachten met een ondervacht of als je gevoelig bent voorkleine haartjes en stof.

Ja zeker, alle losse onderdelen zijn te koop in onze webshop.

De ADB petite is een Nederlands product , hier ontwikkeld en grotendeels in Nederland geproduceerd.

 
De waardering van www.huisdieren.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 258 reviews.
2928