Shop

Let op: Diepvries bestellingen niet meer mogelijk vanaf dinsdag 13 September 16:00

Je hond of kat als fotomodel!

De prachtige foto’s van Obi en mij op de website zijn natuurlijk geen huis tuin en keuken kiekjes

Ze zijn gemaakt door een professionele fotograaf.

Je huisdier een beetje leuk op de foto zetten is een , laten we zeggen , uitdaging! Maar niets is zo leuk als een paar goeie kiekjes van je favoriete harige vriend om mee te pronken en als mooie herinnering.

Henja Kooijman van Wunderwuf heeft het haar missie gemaakt om jouw hond , of kat als die er zin in heeft , leuk op de foto zetten. Henja is ook verantwoordelijk voor de foto’s van Obi en mij op huisdieren.nl Met engelengeduld en een portie ervaring maakt zij foto’s waar je dier wèl leuk op staat.

‘Ik zie zo vaak om me heen zie dat een hond (en ook andere huisdieren uiteraard), echt een onderdeel is van het gezin. En net zo vaak zie ik om me heen dat er van de andere gezinsleden of van het gezin samen, mooie portretfoto’s worden gemaakt door een professionele fotograaf. Ik denk dat er veel mensen zijn die ook van hun hond wel een prachtige en professioneel gemaakte foto willen, maar dat men misschien niet snel bedenkt dat er ook voor je huisdier een fotograaf ingehuurd kan worden’ aldus Henja.

Mocht je graag een professionele shoot voor jouw viervoeter willen neem dan een kijkje op de site van Henja www.wunderwuf.nl ze fotografeert overigens ook mensen.

Aanbevolen voor jou

Schrijf een review