Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

Zie ik je bij About Cats & Dogs 5 of 6 november? Koop nu een ticket met korting!

Rondneuzen bij verschillende honden- en kattenstands, informatieve sessies bijwonen, een workshop volgen hoe je een snuffelmat kunt maken…

Er is van alles te zien en te beleven bij het gloednieuwe event About Cats & Dogs dat plaatsvindt op 5 en 6 november  in Jaarbeurs Utrecht.

En ik ben er met huisdieren.nl natuurlijk ook bij! Koop hier je ticket met korting!

Huisdieren.nl bij About Cats & Dogs
Wil je de ADB petite live in actie zien? breng ons dan vooral een bezoekje want Nanja de Koning , die samen met haar man de ADB petite ontwikkeld heeft , is het hele weekend aanwezig om jou alles te vertellen over deze fantastische borstel en uiteraard mag je het zelf ook proberen.

Maar ook Nadieh Cuijten holistisch gedragstherapeute van “Van hakjes tot poepzakjes” en auteur van “Je hond beter begrijpen” is een dag aanwezig op onze stand. Met haar kennis en speciaal ontwikkelde producten geeft ze jou de tools voor het verdiepen van de band met jouw dier.

Zelf ben ik natuurlijk beide dagen aanwezig! Als bezoeker van onze webshop bied ik je graag een kortingscode aan. Met ACDRENATE krijg je 15% korting op je ticket , kom je gezellig langs?

Koop hier je ticket

Bomvol programma met o.a. Piet Hellemans en Roger Mugford 

Wil je meer leren over je hond of kat? Dan kun je hart ophalen bij About Cats & Dogs. De bekende tv-dierenarts Piet Hellemans is één van de sprekers op het hoofdpodium. Piet geeft twee sessies, onder andere over EHBO en spoed bij honden en katten. Zelf ben ik benieuwd naar de sessie Roger Mugford, ook wel bekend als de hondentrainer van Koning Elizabeth en heel bekend in Engeland.

Ook kattenliefhebbers kunnen zich de hele dag laten inspireren bij het kattenplaza met gerenommeerde sprekers.

Aanbevolen voor jou

Schrijf een review