Shop

Let op: Diepvries bestellingen niet meer mogelijk vanaf dinsdag 13 September 16:00

Snuffelen is cool (en noodzakelijk!)

Snuffelen is een belangrijk instinct voor honden, het is een manier voor hen om te ontdekken maar te leren over hun omgeving. Het is een natuurlijke activiteit voor honden om te doen en kan helpen bij het verminderen van stress en angst.

Snuffelen is ook een manier voor honden om mentaal en fysiek uitgedaagd te worden. Het kan hen helpen om hun geheugen en problem-solving vaardigheden te versterken, omdat ze moeten zoeken naar geuren en oplossen hoe ze bij een bepaald object kunnen komen. Het kan zelfs helpen bij het verminderen van gedragsproblemen zoals verveling en destructief gedrag.

Honden hebben ook een zeer gevoelige reukzin, het snuffelen helpt bij het verkennen en begrijpen van hun omgeving door middel van geur. Het is een manier voor om informatie te verzamelen over andere dieren en mensen in de omgeving, maar om te weten te komen waar voedsel of water te vinden is.

In het algemeen is snuffelen een belangrijk instinct voor honden en het is ook een geweldige manier om te ontspannen.

Als eigenaar van een hond is het belangrijk om ze te laten snuffelen en hun natuurlijke instincten te versterken. Dit kan bereikt worden door regelmatig snuffelwandelingen te maken en speelgoed te geven dat uitdaagt om te snuffelen, zoals snuffelmatjes of voedselpuzzels.

Je kunt dit doen tijdens je dagelijkse rondje maar er zijn ook speciale snuffentuinen en een heus snuffelbos! De ultieme plek voor jouw hond om in alle vrijheid echt hond te zijn en ongestoord te kunnen ontdekken met zijn neus op speciale verrijkte snuffelplekken.

Wolfhalla heeft een prachtig bos waar je met je hond , prive of met je vriendjes , een uurtje lekker kunt snuffelen.

Aanbevolen voor jou

Schrijf een review