Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

Alleen voor buitenavonturiers

Outdoorkleding honden: samen op pad!

Misschien denk je bij outdoorkleding voor honden vooral aan de winter, als bescherming tegen de kou. Maar ook in andere seizoenen – zelfs in de zomer – kan je hond soms wat extra beschermlaag gebruiken. Regenjassen voor viervoeters zorgen dat ze niet doorweekt raken en tijdens de vakantie lange tochten maken kan voor hondenpootjes een stuk fijner zijn als ze ondersteund worden door schoentjes.

Wanneer zijn hondenschoenen handig?

Schoenen voor je hond… het is misschien iets waar je even aan moet wennen. Toch is het zeker niet raar en kunnen ze het verschil voor je viervoeter maken wanneer jullie door rotsachtig gebied wandelen of van de paden af het bos of de bergen intrekken. En zeker bij het hiken met je hond  zijn schoenen aan zijn poten onmisbaar. Ze beschermen de zachte kussentjes op de zool en helpen kloofjes te voorkomen. 

Mocht je hond een wondje aan zijn poot hebben, dan kun je de hondenschoenen ook inzetten bij jullie normale wandelingen. Zo voorkom je dat er viezigheid in de wond komt. Zorg er wel voor dat je hierbij aan alle poten een schoen doet, niet alleen aan de gewonde poot; dit om scheeflopen te voorkomen.

Regenjassen

Veel honden ontwijken regen liever en geef ze eens ongelijk. 😉 Doorweekt raken vindt ten slotte niemand leuk en sommige viervoeters vinden het drogen achteraf spannend. Bovendien kunnen honden snel afkoelen wanneer ze nat zijn, vooral bij oudere honden of viervoeters met gezondheidsproblemen kan dat een uitdaging zijn. Voor zulke viervoeters kan een regenjas een geweldige oplossing zijn.  

Brrr… Voor de echte koukleumen

Heeft je hond een dunne vacht, is hij een senior of voelt hij zich niet lekker? Dan kan je maatje wel wat extra ondersteuning gebruiken om buiten zijn lichaamstemperatuur te reguleren. Vaak merk je dit als je hond na de wandeling koel aanvoelt of zelfs trilt tijdens het buiten zijn. Een hondenjas met voering zorgt er dan voor dat hij ondanks koelere temperaturen toch kan genieten van zijn buitenavonturen.

Aanbevolen voor jou

Schrijf een review