Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

Renske Natuurlijke Diervoeding

Gevarieerde, uitgebalanceerde maaltijden

Verantwoorde
maaltijden

Gluten
vrij

Natuurlijke
voeding

Eerlijk
geproduceerd

100% natuurlijke voeding voor honden en katten

Het hoofdingrediënt in zowel onze nat- als droogvoerproducten is vers bereid vlees of vers bereide vis. Daarnaast is onze voeding een goede bron van prebiotica. Dit in combinatie met groenten, fruit, werkzame kruiden, waardevolle mineralen, vitamines en sporenelementen zorgt voor een ideale variatie aan natuurlijke grondstoffen. Wij geloven namelijk in de kracht van de natuur om het lichaam gezond te maken én houden!

Variëren & Combineren

Wist je dat? Al onze voeding gebaseerd is op variatie, dit mag zelfs in één maaltijd. Wissel dus lekker af met verschillende smaken en combineer de droogvoer producten met onze Vers Gestoomde Maaltijden. Variatie is gezond, gaat verveling tegen, draagt bij aan een gezonde darmflora, houdt het immuunsysteem wakker en zorgt ervoor dat jouw hond of kat niet snel een intolerantie of allergie opbouwt. Zo kun je jouw dier elke dag een andere maaltijd voorschotelen. Daarmee verwen je jouw lieve vriend op een gezonde manier, en krijg je een gezond en levendig dier ervoor terug. Zeg nu zelf: wij hebben het liefst toch ook iedere dag iets anders?

Rijk aan omega-3 vetzuren

Wij hechten veel waarde aan omega-3 in onze producten. Omega-3 behoort tot de essentiële vetzuren, wat betekent dat het lichaam van je hond of kat deze niet zelf kan aanmaken en dus binnen moet krijgen via voeding. Omega-3 draagt bij aan belangrijke taken in het lichaam:

Elke dag weer verwennen met een gevarieerde maaltijd

Ons ruime assortiment bevat alles om jouw huisdier elke dag te verwennen met een gevarieerde maaltijd. Vers gestoomde maaltijden, vers ingevroren maaltijden, Super Premium droogvoeding, Mighty Omega-3 Plus droogvoeding (geëxtrudeerd en koud geperst), Gezonde Beloningen én Golddust Heal voedingssupplementen voor honden en katten. Dat wordt smullen!

Schrijf een review