Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

Jouw vriendje kan (soms) wel wat extra’s gebruiken.

Veel huisdieren hebben baat bij supplementen. Door hiermee de dagelijkse voeding van honden, katten en knaagdieren aan te vullen, kun je hun gezondheid verbeteren en beschermen. Extra vitamines en mineralen helpen bijvoorbeeld de weerstand te verhogen. Maar supplementen kunnen nog veel meer doen voor je dier.

Toedienen van supplementen aan hond, kat of knaagdier

Supplementen voor huisdieren worden dikwijls aangeboden in druppels, pilletjes of poeders. Soms in meerdere vormen. Kies in dat geval de methode die het best bij je hond, kat of knaagdier past. Sommige supplementen geef je tegelijkertijd met het voer, andere juist daarvoor of daarna. Lees de bijsluiter altijd goed – ook voor de juiste dosering – en overleg bij twijfel met de dierenarts.

Kalmeren bij stress

Stress maakt je huisdier behoorlijk ongelukkig. Bovendien kan het op de lange termijn fysieke klachten opleveren. Probeer de oorzaak van de stress te achterhalen en deze aan te pakken. Hierbij kun je ook de hulp inroepen van een dierengedragsdeskundige Wanneer dit (nog) niet helpt kunnen natuurlijke, kalmerende middeltjes een grote steun voor je dier zijn. Deze helpen hem ontspannen maar maken niet suf.

Huid en vacht

Huid en vacht is voor huisdieren heel belangrijk. Die vormen hun ‘pantser’ tegen invloeden van buitenaf. Naast een goede vachtverzorging en preventieve parasietenbestrijding kunnen supplementen  helpen de vacht gezonder te maken en het herstellende vermogen van de huid een boost te geven.

Weerstand

Uitgebalanceerde dierenvoeding is onmisbaar om je dier gezond te houden. Toch heeft zijn weerstand – net als die van jou – af en toe wat extra’s nodig om optimaal te functioneren. Door het voer van je hond, kat of knaagdier aan te vullen met een multivitamine , krijgt hij voldoende binnen van alle benodigde voedingsstoffen voor een sterke weerstand.

Aanbevolen voor jou

Schrijf een review