Shop

Let op: Diepvries bestellingen niet meer mogelijk vanaf dinsdag 13 September 16:00

Leukste uitjes met je hondNiets is heerlijker dan lekker met je hond wandelen door een mooi natuurgebied. Even afwijken van de vaste uitlaatronde in de buurt en de hond kan lekker uitrazen. Behalve het bos zijn er nog veel meer leuke plekken om met je hond te bezoeken. 

Hondenspeeltuin
Het is voor je hond heerlijk om even lekker los te gaan op een plek die speciaal voor hem is gemaakt. Daarom zijn er verschillende hondenspeeltuinen in Nederland, waaronder Hondenspeelweide de Jacobshoeve  in Heeten vlak bij Deventer. Op deze speelplek staan speeltoestellen en er is een aparte puppyweide. In Rotterdam vind je Hondenspeeltuin Bello  met hindernisjes. En in Nieuwerkerk aan den IJssel kun je met je hond terecht bij de hondenspeeltuin en het hondenstrandje in het recreatiegebied Park Hitland. 

De Tuinen van Appeltern

In de Tuinen van Appeltern in Gelderland kun je heerlijk wandelen door inspirerende voorbeeldtuinen. Een lekker dagje uit voor jezelf, en het leuke is: je hond is ook welkom! De hond moet wel aangelijnd zijn en het is niet de bedoeling dat hij er zijn behoefte doet. Mocht dit toch gebeuren dan heeft het park graag dat je het zelf opruimt. Het is bovendien handig om een drinkbak en andere benodigdheden mee te nemen. 

Hondenstrand

Op de algemene stranden in Nederland mogen honden in het lente- en zomerseizoen vaak niet komen vanwege de badgasten. Maar in het najaar zijn op de meeste stranden de honden weer welkom. Een stevige wandeling langs de zee en dan een lekker opwarmen met een warme chocolademelk. Ook zijn er natuurlijk heel veel hondenstrandjes langs plassen en vennen waar je lekker kan wandelen en je hond een duik kan nemen zoals het Erkemeder strand

Veel plezier samen!

Aanbevolen voor jou

Schrijf een review