Shop

Let op: Diepvries bestellingen niet meer mogelijk vanaf dinsdag 13 September 16:00

Vers is fijn

Gezonde diervoeding is van groot belang voor het welzijn van onze huisdieren. Het gebruik van verse ingredienten is een belangrijk onderdeel van een gezond dieet voor dieren.

Vers voedsel bevat vaak meer vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen dan verwerkt voedsel. Bovendien bevat het geen conserveringsmiddelen of andere toegevoegde stoffen die mogelijk schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van het dier.

Er zijn veel verschillende soorten verse ingrediënten die gebruikt kunnen worden in diervoeding. Vlees, vis, groenten en fruit zijn allemaal goede opties. Bijvoorbeeld vlees zoals kip, rund of lamsvlees bevat eiwitten die belangrijk zijn voor de groei en ontwikkeling van huisdieren. Groenten zoals broccoli, spinazie en wortels bevatten veel vitamines en mineralen die de gezondheid van huisdieren kunnen verbeteren. Check altijd welk fruit en welke groente geschikt zijn voor dieren.

Het is belangrijk om te overwegen hoeveel van elk ingrediënt je aan het dieet van je huisdier toevoegt, omdat sommige ingredienten meer van bepaalde voedingsstoffen bevatten dan andere en de verhoudingen moeten kloppen. Bovendien is het belangrijk om de individuele behoeften van je dier in acht te nemen. Bijvoorbeeld, een volwassen hond zal andere voedingsbehoeften hebben dan een puppy.

Daarnaast is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je huisdier genoeg water drinkt, zodat zij voldoende vocht binnenkrijgen.

Het toevoegen van verse ingrediënten aan het dieet van je huisdier kan de gezondheid en het welzijn van het dier verbeteren. Als je van plan bent om het dieet van je huisdier aan te passen, is het raadzaam om advies te vragen aan een dierenarts of dierenvoedingsdeskundige.

Aanbevolen voor jou

Schrijf een review