Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

Op vakantie met je hond.

5 uiteenlopende hotels in eigen land waar honden welkom zijn!

Nederland klinkt misschien iets minder tropisch dan Ibiza of Curaçao, maar dat neemt niet weg dat ook ons eigen kleine kikkerlandje beschikt over de meest prachtige accommodaties aan de kust, in de stad of aan de rand van het bos. En, het wordt alleen maar leuker: de onderstaande verblijven zijn niet alleen prachtig, ook zijn hier huisdieren toegestaan! 

  1. Hotel Leidsegracht in Amsterdam, Noord-Holland

Zin in een stedentrip, maar heb je geen oppas voor de hond kunnen vinden? Dan is Hotel Leidsegracht in het centrum van onze hoofdstad (op 4 minuten loopafstand van het Leidseplein en 800 meter van het Vondelpark) dé oplossing! 

  • Pipowagen met hottub in Offingawier, Friesland

Ja, je leest het goed: een pipowagen met hottub in Friesland, waar je je huisdier ook gewoon mee naar toe mag nemen. Een eigen kookgelegenheid, visserstuin, fietsen, kano’s én meer dan 1300 vierkante meter met uitzichten over de weilanden. Daar kan een hond zijn energie wel kwijt! 

  • Herberg de Bos Chalets in Swalmen, Limburg

Herberg de Bos, gelegen aan de Bosstraat in de bossen van Swalmen, is de ideale tussenstop voor wanneer je het Pieterpad loopt of een lange fietstocht maakt. De trekkershutten zijn uitgerust met o.a. een stapelbed, twee losse bedden, een toilet, kleine koelkast en verwarming. En, natuurlijk mag de hond mee!

  • Hotel de Heerlickheid van Ermelo in Ermelo, Gelderland
    Een luxehotel op de Veluwe, met uitgebreide wellness en oneindige fiets- en wandelmogelijkheden. Zo op het eerste gezicht zou je wellicht denken dat honden hier ten strengste verboden zijn, maar niets is minder waar: honden zijn hartstikke welkom bij Hotel de Heerlickheid van Ermelo! 

  • Strandhotel Zoutelande, Zeeland

Hollen over de duinen, rennen langs de vloedlijn en rollen door het zand. Welke hond droomt hier nu eigenlijk niet van? Dat moet Strandhotel Zoutelande in Zeeland hebben gedacht, want het is dan ook niet voor niets dat zij huisdieren toelaten in deze adembenemende accommodatie gelegen in die heerlijke badplaats!

Aanbevolen voor jou

Schrijf een review