Shop

Let op: Diepvries bestellingen niet meer mogelijk vanaf dinsdag 13 September 16:00

Welkom : onze kattengedragsdeskundige Anneleen Bru

Het gedrag van je dier begrijpen is een belangrijk onderdeel van een band opbouwen met je huisdier. In ons thema opvoeden gaat het dan ook niet alleen maar over je dier laten gehoorzamen maar vooral over wederzijds begrip en kennis.

Voor je vragen en video’s rondom het gedrag van je hond kon je op huisdieren.nl al terecht bij Anniek Winters maar met grote trots stellen wij onze nieuwe kattengedragsdeskundige aan je voor : Anneleen Bru!

Anneleen Bru (1985) adopteerde haar eerste katje Madeleine toen ze 17 was, een Heilige Birmaan. Wist ze toen veel dat dit het begin van een groot avontuur was. Toen het tijd werd om een onderwerp voor haar scriptie  te kiezen voor haar universitaire opleiding Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen, koos ze eigenwijs voor het onderwerp ‘Communicatie bij katten’ en werd zich op die manier bewust van hoe er jaarlijks héél wat katten in asielen terecht kwamen door verborgen gedragsproblemen.

Zo kwam Anneleen in Southampton (UK) terecht, studeerde ze hier drie jaar verder als Master in Companion Animal Behaviour Counselling en werd zo de eerste universitaire niet-veterinaire kattengedragstherapeut van Vlaanderen.

Met de start van haar eigen bedrijf  Felinova in 2008 kwam alles in een stroomversnelling, de consulten werden al snel gevolgd door lezingen en opleidingen over kattengedrag voor zowel liefhebbers als professionals. Een veelgehoorde opmerking na zo’n consult of lezing: ‘Ze kan het zo boeiend en passioneel uitleggen, met veel humor.’ De mensen zitten op het puntje van hun stoel als Anneleen begint te vertellen en al snel had ze door dat dit dé manier was om meer katteneigenaars te bereiken over het welzijn van hun kat en op die manier ze te overtuigen om hun kat anders te gaan behandelen.

Met drie bestellers over katten op haar naam en een online gedragscursus over de omgang met je kat kan Anneleen wellicht ook wat voor jou en je kat betekenen.

Anneleen start 2 november met een nieuwe online cursus waarvoor je je nu nog tot en met 31 oktober kan inschrijven op Huisdieren.nl. Klik op 1 van onderstaande linkjes voor de desbetreffende cursus:
– Happy Cats Bootcamp
– Happy Cats Bootcamp incl. het boek “Handleiding voor een gelukkig kat” en Werkboek
– Happy Cats Bootcamp incl. het boek “Happy Cats Revolutie” en Werkboek
– Happy Cats Bootcamp incl alle 3 de boeken

 

Aanbevolen voor jou

Schrijf een review