Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

GPS trackers voor honden en katten

Je hond of kat verliezen… Het is de grootse nachtmerrie van veel huisdierbaasjes. Gelukkig zijn er GPS trackers verkrijgbaar waarmee je precies kunt zien waar je viervoeter uithangt. En als je de juiste tracker kiest, helpt deze ook nog eens om je hond of kat fit te houden.


Hoe werken GPS trackers voor honden en katten?

Een GPS tracker bevestig je aan de halsband van je hond of kat. In sommige gevallen zit het apparaatje al aan een halsband die erbij geleverd wordt. De tracker stuurt locatiegegevens via een satelliet door naar een bijbehorende website of app. Dit gebeurt vaak iedere 10 tot 30 seconden en bij sommige systemen kun je ieder moment van de dag ‘real time’ meekijken.

De voordelen van een GPS tracker

Het grootste voordeel van een GPS tracker is dat je ook kunt zien waar je hond of kat zich bevindt als hij weggelopen is. Daardoor spoor je je viervoeter alsnog razendsnel op zodat je hem weer in je armen kunt sluiten.

Maar met een tracker kun je ook bijhouden welke afstand je hond of kat dagelijks aflegt en of hij wel voldoende beweging krijgt. Verder zijn er ook apps beschikbaar waar je gezondheidsdata bij kunt houden en zijn routes kunt delen op social media. Extra leuk als je hond of kat zijn eigen profiel heeft! 😉

Heeft mijn hond of kat geen last van het extra gewicht?

GPS trackers zijn lichtgewicht en bovendien in verschillende groottes verkrijgbaar, zodat er voor iedere hond of kat een passend maatje is. Soms moet een viervoeter even wennen aan een bijgeleverde halsband maar dat is meestal in een mum van tijd voorbij.

Keuzehulp GPS trackers

  • Hoe zwaar weegt het apparaatje?
  • Is de GPS tracker waterproof?
  • Kan ik zone en alarm instellen?
  • Is de GPS tracker oplaadbaar?
  • Welke extra functies biedt de website of app?
  • Kan ik een abonnement afsluiten en voor welke periode?

 

 

 

Aanbevolen voor jou

Schrijf een review