Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

Renate Gerschtanowitz nieuwe ambassadeur Koninklijke Hondenbescherming

“Ik vind dat we altijd kritisch naar onszelf moeten blijven kijken hoe wij met onze honden omgaan en daarvan blijven leren en heel belangrijk, die omgang ook daadwerkelijk verbeteren!”, zegt Renate Gerschtanowitz. Vandaag is zij op de Honden voor Honden Loop voorgesteld als de nieuwe ambassadeur van de Koninklijke Hondenbescherming.

Platform over huisdieren

Renate heeft jarenlang als presentatrice voor televisie gewerkt. Een aantal jaren geleden heeft ze haar liefde voor dieren omgezet in het oprichten van het platform Huisdieren.nl en Huisdieren.be

Verbetering van dierenwelzijn
“Door de komst van mijn harige beste vriend Obi is er een hele nieuwe wereld voor mij opengegaan wat betreft dierenwelzijn. De meeste huisdieren in Nederland hebben het gelukkig goed, maar zijn compleet afhankelijk van ons mensen.” 

Afbeelding met overdekt, persoon, muur, glimlachAutomatisch gegenereerde beschrijving

Innovatieve hondenopvang

De kersverse ambassadeur noemt de nieuwe innovatieve opvanglocatie van de Koninklijke Hondenbescherming in Den Ham een mooi voorbeeld van verbetering van hondenwelzijn. “Wat hebben oudere en kwetsbare honden nou echt nodig om stressvrij in een moeilijke periode van hun leven opgevangen te worden?” 

Vanwege deze denkwijze sluit Renate zich graag aan bij het team van ambassadeurs van de Hondenbescherming. “Zo hoop ik, waar ik kan, mijn steentje bij te dragen om onze honden een stem te geven en de Hondenbescherming te ondersteunen.”

Aanbevolen voor jou

Schrijf een review