Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

The Spiritual Dog Mom

Nadieh Cuijten heeft een missie , zoveel mogelijk informatie delen over hoe jij en je hond samen in balans kunnen leven en elkaar begrijpen.

(Je kunt haar blogs hier op huisdieren.nl ook lezen)

Ze had al een boek genaamd “Je hond beter begrijpen” en nu is er een nieuw boek!

Dit boek is geschreven voor alle honden met een mens en met name de vrouw naast de hond. Achter elk gedrag zit een emotie en achter elke emotie zit een behoefte. Wanneer we dit helder in kaart kunnen brengen wordt het makkelijker om elkaar te begrijpen. Een stem geven aan de emoties en behoeftes van je dier kan voor directe healing zorgen, elk levend wezen wil namelijk gewoon begrepen worden.

Nadieh Cuijten is ooit op zeer jonge leeftijd begonnen in de modewereld, maar is tegenwoordig een modern geschoolde hondengedragstherapeut. In haar werk richt ze zich niet alleen op de hond, maar -als spiritual teacher- ook op de vrouw naast de hond. Als dierentolk en energetisch healer leert ze ons dat dieren onze spiegels zijn en het gedrag van je dier je uitnodigt om ook naar jezelf te kijken. Alles staat met elkaar in verbinding. In dit boek komt dat aspect veel terug.

Momenteel is ze eigenaar van het bedrijf The Spiritual Dog (mom) en wordt ze door particulieren, maar ook door dierenartsen en instellingen ingeschakeld als gediplomeerd hondentherapeut. In haar werk toonde Nadieh in toenemende mate belangstelling voor de invloed van de vrouw naast de hond. In de meeste gevallen moest niet alleen de hond, maar ook de vrouw terug in haar kracht gebracht worden, waarna de gedragsproblemen in een ander daglicht kwamen te staan. Nu wordt er in een consult/reading altijd aandacht gegeven aan het in balans brengen van zowel de vrouw als de hond, met fantastische resultaten.

Dit boek is geschreven om:

• Ervoor te zorgen dat er harmonie komt in jullie leven.

• Een stem te geven aan emoties en behoeftes die anders niet gehoord zouden worden, maar er wel degelijk toe doen.

• Dieren met lastig te plaatsen gedrag te horen en jullie samen te helpen met andere zaken waar jullie ondersteuning bij nodig hebben, op weg naar harmonie.

• Jou te leren om in je eigen kracht te staan.

Ook jouw thema’s komen aan bod en spiegelen is hier een belangrijk onderdeel van.

Je vindt het boek hier

Aanbevolen voor jou

Schrijf een review