Shop

Let op: Diepvries bestellingen niet meer mogelijk vanaf dinsdag 13 September 16:00

Digitaal kunstwerk van jouw huisdier

Onze huisdieren zijn de wereld voor ons, toch? We zouden het allerliefste de hele dag met ze knuffelen en maken dagelijks foto’s van- en met onze lievelingen om aan de buitenwereld te laten zien hóé schattig, lief, ondeugend en grappig ze wel niet zijn. Daarnaast zijn huisdieren ook heel fotogeniek, dus zou het zonde zijn daar niets mee te doen!

Wat doe jij met de leukste foto’s van je huisdier(en)? Staat je telefoon er vol mee en blijft het daar dan ook bij, of print je wel eens wat uit om het vervolgens op te hangen in huis? Hoe leuk is het bijvoorbeeld om je moeder of buurvrouw te verrassen met een lieve foto van haar hond of kat? Of misschien heb jij nog ergens een lege muur en dus genoeg ruimte voor een mooie foto van jouw konijn of cavia?

My Digital Pet 

Bij My Digital Pet zijn ze ervan overtuigd dat ieder huisdier zijn of haar eigen kunstwerk verdient. En daar zijn wij het helemaal mee eens! Van een knappe profielfoto of een grappige cartoon, tot een professioneel logo waarin jouw huisdier is verwerkt: My Digital Pet maakt het mogelijk!

Een kunstwerk van mijn huisdier. Hoe werkt het?

Het maken van een uniek kunstwerk bij My Digital Pet is eigenlijk heel simpel en in een paar stappen geregeld:

  1. Kies jouw gewenste stijl op www.mydigitalpet.com | Vector art, brush art, poly art of costume art.
  2. Upload je favoriete foto van je huisdier en plaats de bestelling.
  3. My Digital Pet neemt het vervolgens van je over en mailt het gepersonaliseerde kunstwerk binnen zeven dagen naar je toe. 
  4. Het enige wat jij nu nog hoeft te doen is het uitprinten, inlijsten en het een mooi plekje in huis geven (of natuurlijk cadeau geven)! 
  5. Met de code huisdierennl20 ontvang je 20% korting

Aanbevolen voor jou

Schrijf een review