Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

In geval van nood…

Safety first

We kunnen onze huisdieren niet voor alle gevaar behoeden, maar we kunnen wel proberen. Met de ‘Red Mijn Huisdier’-sticker laat je aan de hulpdiensten weten dat er een viervoeter in je huis woont. 

Onze huisdieren zijn als familie voor ons. We moeten er niet aan denken dat hen iets zou overkomen. Om ze extra te beschermen in geval van brand, gaslek of CO-vergiftiging, is er de ‘Red Mijn Huisdier’-sticker. 

Niet zomaar een sticker… 

Het is de meest efficiënte sticker op de markt. De makers van Red Mijn Huisdier hebben daarvoor veel onderzoek gedaan en met de brandweer gepraat. 

Deze sticker wordt gedrukt op een stevige retroreflecterende folie, hetzelfde materiaal als dat van verkeersborden. De sticker is UV-bestendig, kan tegen weer en wind en reflecteert in het donker. Bovendien gaat deze sticker zeker 5 jaar mee. Het pictogram zorgt ervoor dat de hulpdiensten in één oogopslag kunnen zien welke én hoeveel dieren binnen zijn. 

Hoe werkt het? 

Kleef de sticker op een goed zichtbare plaats, bij voorkeur op ooghoogte vlakbij de hoofdingang en op eventuele andere toegangen. 

Leuk weetje! Per verkochte sticker, schenkt Red Mijn Huisdier 25 cent aan de Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn. 

Bestellen kan op https://www.red-mijn-huisdier.nl/

1 sticker voor €9,95 / 2 voor €17.50 / 3 voor €24.75

Aanbevolen voor jou

Schrijf een review